Inici Bàsquet Disputada victòria del Physic CB Igualada

Disputada victòria del Physic CB Igualada

[Img #13136]Parcials: 11-14, 16-12, 16-14, 24-20.
L’igualada acaba victoriós contra un Sant Pere lluitador i amb moltes ganes de sumar. Els blaus van poder guanyar gràcies a millors sensacions en el tir exterior, al domini de la pintura i al treball en defensa durant la segona part.
El primer parcial va ser pels visitants, concretament per Líndez (14 punts i 8 rebots) que es sentia imparable en els primers minuts, penetrant i tirant la pilota a terra amb molta velocitat. Va aconseguir que els locals es posessin nerviosos però una falta des de la línia de 3 va donar l’oportunitat d’anotar 3 tirs lliures a Gual (14 punts i 3 rebots) i va col·locar als locals per davant en el marcador (8-6). Seguidament, els homes de Raül Caballero van encadenar una sèrie d’errors i pèrdues de pilota, facilitant la feina dels de Sant Pere de Terrassa. El període va finalitzar amb el marcador 11-14. Els locals sabien que havien de patir per guanyar el partit i encara quedaven molts minuts.
Els locals tenien baixes puntuals però estaven afrontant el partit amb mola maduresa i intensitat. Líndez seguia imparable recuperant alguna pilota i intentant tirs de 3 però qui donava més mals de cap a l’Igualada era el dúo Costa-Sánchez. Els blaus van aprofitar el seu domini de les alçades per treure faltes i anotar d’esquena a cistella. La actuació dels pívots de l’Igualada va ser més que notable però va faltar encert en algunes situacions fàcils. Tot i això l’Igualada va anar al descans guanyant d’1 punt (27-26).
Es preveia un partit disputadíssim. Els locals volien recuperar solidesa a casa i els visitants necessitaven sumar victòries per salvar la categoria. El marcador va estar molt ajustat en el tercer període, que va ser un intercanvi de cistella constant on la diferència màxima entre els dos equips va ser de 3 punts. Un últim triple dels locals els va portar a disputar l’últim quart amb 3 punts d’avantatge (43-40).
La defensa de l’Igualada va ser molt protagonista de l’últim període i va fer que els visitants s’estanquessin en el seu tir exterior. Els anoiencs anotaven poc a poc però sense fre. Els tirs lliures anotats i una millor selecció de tir (46%) van ser clau. La màxima diferència fins al moment la posar Q.Padrós amb una entrada a cistella (61-52). El partit es va sentenciar en aquell moment i gràcies a que els visitants no van trobar l’aro en una estona. L’últim minut va ser de tirs lliures i la diferència final va ser de 7 punts (67-60).
Anotació PHYSIC CB IGUALADA A: Q. Padrós (8), M. Padrós (9), E. Fernandez (4), J. Huertas (2), J Torres (-), C. Fons (17), A. Gual (14), A. Roca (2), A. Fratila (-), E. Tejero (11), M.Benito (0) i X. León (0).
Celebrar també el debut d’un altre jugador de la cantera (X. León) que va fer una actuació discreta però que ha ajudat molt a l’equip durant la setmana.
La próxima jornada serà a Castellar, contra un rival directe. Esperem el màxim suport i treballar bé durant la setmana.