Inici Societat Detinguda una noia implicada en un robatori amb violència el passat mes...

Detinguda una noia implicada en un robatori amb violència el passat mes d’agost a Igualada

COMPARTIR

Aquest dimarts 27 de novembre ha estat detinguda Verónica S.P., de 22 anys, nacionalitat espanyola i resident a Montbui per la seva implicació en un robatori amb violència el passat mes d’agost a Igualada.

Els fets que se li imputen van tenir lloc el matí del 27 d’agost a la plaça dels Traginers d’Igualada. Segons fonts policials, un grup de menors es trobava en un banc de la plaça quan l’acusada es va adreçar a un d’ells amb actitud desafiant i amenaçadora acusant-lo que per culpa seva el seu germà havia estat detingut pels Mossos d’Esquadra. Malgrat les explicacions que va donar el menor la noia el va seguir increpant i finalment el va agafar pels cabells i li va exigir que li donés el telèfon mòbil, un smartphone, a més del pin del telèfon, cosa que va aconseguir.

Segons els Mossos, els menors no es van poder defensar per que la noia tenia un grup d’amics molt aprop d’allà. La noia, que té antecedents policials, va acabar sent localitzada i detinguda aquest dimarts a Igualada. Ahir mateix va passar a disposició del jutjat d’instrucció de guàrdia d’Igualada, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*