Inici Destacats L’acusació del Fons Català de Cooperació demana 8 anys de presó per...

L’acusació del Fons Català de Cooperació demana 8 anys de presó per a Teo Romero

COMPARTIR

L’acusació particular del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament demana 8 anys de presó i inhabilitació de càrrec públic per a l’alcalde de Santa Margarida de Montbui i expresident d’aquest ens, Teo Romero. Segons ha avançat el diari El País, l’Audiència de Barcelona fixarà properament vista oral per aquest cas, segons el qual Romero va gastar presumptament 57.000 euros de forma irregular. Després d’aquest posicionament caldrà veure els de la defensa de Romero i del Ministeri Fiscal.

L’acusació particular entén que Teo Romero va realitzar fins a 25 viatges per a tot el món entre els anys 2007 i 2010 durant els quals s’haurien efectuat visites turístiques i despeses que no coincidien amb els objectius del viatge.

Teo Romero sempre ha defensat la seva tasca al capdavant del Fons Català de Cooperació i ha situat la denúncia comuna campanya de difamació contra ell per part d’un treballador de l’ens. L’alcalde montbuienc també ha assegurat en altres ocasions que darrere d’aquest cas hi ha interessos polítics.

2 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

*