Inici Bàsquet De nou, cap de setmana de derrotes per l’Òdena Club Bàsquet

De nou, cap de setmana de derrotes per l’Òdena Club Bàsquet

Sènior Masculí: Òdena CB 52 – 55 SE Casal Vilafranca

Parcials: 10 – 9, 11 – 18, 18 – 15, 13 – 13.

[Img #2485]Nova derrota per l’equip de Joan Soler. Els jugadors locals no van saber trobar el camí ni en atac ni en defensa per saber lluitar contra el Vilafranca. Aquest va aconseguir una distància de 7 punts per sobre del marcador, molt difícil de recuperar degut al joc lent i llarg que va marcar el ritme del partit. En l’última jugada, i perdent de 3, es va provar el triple però sobre el so de la botzina va ser errat. Els jugadors odenencs necessiten una nova dosi d’optimisme i d’actitud per tornar a lluitar pels resultats,

Van jugar per l’Òdena CB : Vidal, Bové 13, Máximo 3, Moreno 2, Lumbreras 2, Noguera 14, Salanova 2, Soriano 9, Llansana 7.

Arbitres: Cayuela i Gusi

Sots-25 Femení: Òdena CB 56 – 58 La Salle Horta

Parcials: 8-16, 14-11, 17-16, 17-16

El partit va començar amb un quart totalment inusual per l’ Òdena CB. L’equip, conscient de la força de la Salle Horta, va sortir amb poca intensitat a pista i va tardar molt en anotar, sent des de la línea de tir lliure. El parcial va donar un resultat de 8 a 16, que va recuperar en el quart següent arribant a l’empat, i fins i tot enduent-se el parcial. Després del meridià del partit, i amb un resultat de 22 a 27, la dinàmica va segui estable, i la igualtat entre equips era molts visible. Es va arribar a la última jugada amb la Salle dos punts per sobre del marcador. Les noies de David Rivera van provar de tirar endavant aquesta però no hi va haver manera. Va ser un partit a cara o creu, en que es va notar la absència de Núria Reverte, lesionada als pocs minuts d’entrar a pista. D’altra banda, es va veure una millora de joc i d’actitud molt positiva de cara a properes jornades.

Van jugar per l’Òdena CB: Marín, Júlvez 16, Sagarra 10, Pons, Raja 17, Monclús 1, Farreras 7, Forn 5, Familia.

Sots-21 Masculí: Òdena CB 63 – CB Ribes B 42

Es va dominar el partit gràcies a les sortides ràpides i molts contraatacs. El sacrifici en defensa també va ser  molt elevat , malgrat que hi va haver algun problema amb el rebot.  El tir lliure tampoc va ser òptim, però va ser compensat amb triples. El partit va poder ser guanyat amb comoditat pels odenencs que de nou salven els resultats del club verd.

Van jugar per l’Òdena CB: Vivó, Martí, Miret, Palomas, Amezcua, Fullana, Fajas, Vilaginés, Màximo, Gabarró, Ollé, Ortínez.

Júnior Masculí  Òdena CB 51-55 Sant Miquel Arcàngel

Parcials: 8-13, 23-13, 11-9, 9-20.

Els joves odenencs van sortir relaxats però en els primers 6 minuts aguanten guanyat 8 a 3. És a partir d’aquest minut quan minva l’anotació d’Òdena, i l’Arcàngel ho aprofita per acabar el parcial 8-13 a partir de robar pilotes i fer contraatacs fàcils.  En el segon quart van reaccionar i van augmentar la defensa i van intensificar l’atac, marxant a la mitja part 31 a 26. En el tercer quart es van mantenir les distàncies i a alta de 5 minuts de finalitzar el partit aquesta era de 12. A partir d’aleshores els jugadors de Silvia Júlvez van començar a perdre pilotes, a no anotar, a no jugar. El Sant Miquel amb dos triples i diverses jugades es van posar a 1 per sota a falta d’un minut, i l’Òdena només va saber anotar de la línia de tir lliure (51-49). Finalment, un nou triple de l’Arcàngel i l’anotació des de la línia de tir lliure van decantar la victòria als visitants.

Van jugar per l’Òdena CB: Sabidó 3, Ferrer 17, Marimon 8, Cuevas 6, Camacho 9, Iglesias, Biosca, Augé 8.

Infantil Masculí: Òdena CB 9 – L’Esquitx 59

L’equip infantil segueix la seva progressió davant d’equips que porten 3-4 temporades jugant junts. En aquesta ocasió es va fer aconseguir arribar a la mitja part amb el marcador obert (54 a 7), els jugadors ho donen tot i poc a poc es van reduint les pèrdues de pilota i es va fent circular la pilota amb més fluïdesa.

Van jugar per l’Òdena CB: Nil Vidal (4), Álvaro Claver (2), Nel Rodríguez (1), Joel Ortiz (2), Marc Fanega, Oriol Almirón, Cristian Plaza, Jordi Martín, Quim Cobos i Gil Palomas