Inici Atletisme La Cursa Popular d’Igualada s’estrena al Parc Central amb 4.625 corredors

La Cursa Popular d’Igualada s’estrena al Parc Central amb 4.625 corredors

COMPARTIR

La 39a edició de la Cursa Popular d’Igualada, que s’ha celebrat aquest diumenge, 22 d’octubre, ha aplegat enguany un total de 4.625 corredors i ha estrenat recorreguts i epicentre d’activitat, al voltant del Parc Central, celebrant-hi també una festa familiar.

Pel que fa al recorregut A, sobre un traçat de 5 quilòmetres i amb 2.114 corredors, el vencedor absolut masculí de la prova ha estat Albert Moreno del Club Atlètic Igualada (CAI), amb un temps de 16:00 i, en categoria femenina, la victòria ha estat per a Carla Bisbal (CAI), amb un registre final de 19:13.

Posteriorment, i adreçada als més petits i als seus acompanyants, s’ha disputat la cursa B amb 2.511 participants, sobre un traçat d’1,9 quilòmetres. A la finalització, s’han lliurat els trofeus als vencedors de les diferents categories i als centres escolars amb més participació.

La cursa ha estat possible gràcies a l’organització del departament d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada i del Consell Esportiu de l’Anoia, a la col·laboració del Club Atlètic Igualada (CAI), Tuga Active Wear, Stikets, Anima’ns Grup, Cal Font Wellness Centre i Carrefour, al suport de la Diputació de Barcelona i del Consell Català de l’Esport i al patrocini de BBVA – Catalunya Caixa. A més, AquaSOS tornarà a destinar mig euro per cada participant a un projecte solidari.

Pel que fa la participació de centres educatius, la major presència ha estat d’alumnes dels Maristes Igualada, seguits de l’Escola Pia i de l’Acadèmia Igualada. El millor percentatge de participació va correspondre a l’Institut Badia i Margarit.

Els resultats es poden consultar de forma detallada en aquest enllaç.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*