Inici Política La CUP celebra que aquest any els regidors no disposin d’entrades gratuïtes...

La CUP celebra que aquest any els regidors no disposin d’entrades gratuïtes per a La Mostra

COMPARTIR

El grup municipal de la CUP a Igualada va denunciar l’any passat que cada regidor del consistori podia disposar de 4 invitacions per a 10 espectacles de la Fira de Teatre Infantil i Juvenil La Mostra, és a dir, un total de 40 entrades gratuïtes, el que suposaria un total de 840 localitats entre els 21 regidors del consistori. Des de la formació cupaire es va valorar que el cost aproximat d’aquestes entrades era de 260 euros per regidor, podent arribar a superar els 5.000 euros en total.

Els regidors cupaires afirmaven que “ells sempre han dit que pensen que els regidors no han de gaudir de privilegis com aquest: una cosa és que hi hagi actes protocol·laris o d’inauguració, i l’altra és privilegis desmesurats com aquests” i varen recordar que “els regidors i grups municipals ja perceben unes indemnitzacions econòmiques mensuals per les tasques que fan a l’Ajuntament, i cal acabar amb prebendes com aquestes”.

El grup municipal de la CUP va insistir en que la denuncia no anava dirigida a perjudicar la bona imatge de La Mostra, sinó en acabar amb la política de privilegis vers als regidors, així com posar sobre la taula la política de l’equip de govern de l’Ajuntament i no de l’equip de la Mostra, que no és responsable de l’oferiment d’entrades gratuïtes als regidors.

La CUP vol acabar amb tota mena de privilegis

Els regidors consideren que la denúncia que van fer l’any passat sobre les entrades gratuïtes per a regidors per assistir a La Mostra ha fet efecte, ja que aquest any el consistori ja no ofereix cap entrada gratuïta als regidors de l’Ajuntament. El grup municipal de la CUP celebra que el govern ofereixi als regidors la possibilitat d’assistir de forma individual i únicament a l’espectacle inaugural de La Mostra, un acte que és gratuït i que tindrà lloc el 30 de març a les 21h al Teatre Municipal de l’Ateneu. El grup municipal considera que aquesta política de privilegis hauria de finalitzar també en altres esdeveniments com per exemple la visita del Patge Faruk a les cases dels regidors o muntar als carruatges dels Tres Tombs.

FER UN COMENTARI

*