Inici Futbol Cròniques dels equips del Futbol Sala Òdena

Cròniques dels equips del Futbol Sala Òdena

Castellgalí UE 4 – 0 CFS Òdena Femení

Partit complicat a la pista del 2n equip classificat a la lliga.
El partit va ser molt disputat. Un vegada més, les noies del CFS Òdena demostraven que mica en mica es reflexa a la pista la millora en el joc i la progressió en l’aprenentatge al futbol sala.
Amb la pressió ben amunt de l’equip visitant, el marcador va anar 0 – 0 fins als 15 minuts de la primera part, que en un error defensiu, l’equip local va marcar el primer gol.
El partit acabava 4 – 0 favorable a les de Castellgalí, que al finalitzar el partit, felicitaven a les odenenques per la millora des del partit d’anada a la primera volta de la lliga!

Pròxim partit a la pista del lider Alheñá, diumenge dia 19, a les 11:15h del matí. Molta sort noies!

FS Piera 5 – 1 CFS Òdena Infantil

L’equip infantil del CFS Òdena va visitar la pista del Piera, un partit contra un rival de la part alta de la classificació però el nostre infantil portava una ratxa molt bona. El partit va començar molt ràpid amb una velocitat bastant intensa on l’equip local va tenir moltes ocasions de gol però es va trobar amb un molt encertat Zakaria Malek, que va aconseguir que a la mitja part el marcador acabes 1-0. La segona part es va trencar una mica més el partit i van arribar ocasions per l’equip visitant però no van estar encertats de cara a porteria fins gairebé el final del partit on Kevin Echevarria va aconseguir fer gol. Partit difícil en una pista molt complicada però sempre amb coses positives i a seguir treballant.
Crack: Zakaria   Danddy: Ricard   Duro: Artur

CFS Òdena Cadet 7 – 5 FS Casserres

Partit important que disputaben l’equip cadet del nostre club i el Casserres F.S. Domini de principi a final del partit, en tot moment controlat tot i el resultat, a la mitja part ja guanyaven per quatre a cero, fent més d’una jugada de mèrit que acabaven en gol o en ocasió de gol a la porteria contraria. A la segona part, van continuar la línia de joc de la primera, potser, millorada en els primers minuts d’aquesta, fins que el resultat a deu minuts del final era de set a un per l’equip local. Moments de relaxació en el tram final que conduirien al marcador final de 7-5, tot i les nombroses ocasions per augmentar la diferencia en el marcador. Bon partit, i tres punts que serveixen per seguir en la lluita de les primeres posicions. Van marcar, Guillem Sànchez 4, Roc Solé 2, Pep Mensa 1.