Cròniques dels equips base del Club Bàsquet Igualada

SÈNIOR B MASCULÍ                 C.C. TERCERA CATEGORIA MASCULINA FR Grup 05
Per Jordi Martinez Quero – Entrenador       PHYSIC GM CB IGUALADA B
PHYSIC GM CB IGUALADA B 79 – HIMESA SALLENT A 55

La visita del tercer classificat, el millor equip defensiu del grup i la dura derrota per només 3 punts dels igualadins en el partit d’anada ja era prou motivació per un blaus que van sortir a la pista mentalitzats de que els bagencs no havien de marcar el ritme lent i controlat que els interessava, i així començar el partit els igualadins molt ofensius i amb excel.lent movilitat defensiva aconseguia una renda de 17 punts al primer periode (24-7).

Al segon periode l’efectivitat local va baixar permeten als visitants retallant distàncies a l’electrònic basant el seu joc en una intensa defensa i atac pausat.

Amb 37-22 iniciem el tercer periode amb la decisió del Physic GM «B» de trencar el partit però la veterania de Sallent no ho permet mantenin les difererències al voltant dels 12-14 punts. En aquest moments apareix la nota negativa del partit, la lesió fortuita del jugador igualadí Imar Martínez que provoca un aturament del joc pel seu trasllat cap a l’hospital. Cal destacar que després de les revisions i dels tractaments el nostre estimat jugador va poder tornar a casa per descansar i tota la familia blava esperem una curta recuperació.

Normalment aquests fets desestabilitzen a l’equip que ho rep sumat si a sobre es l’equip que va endavant en el marcador, però no fou així, ja que els anoiencs van premer l’accelerador aconseguin en l’últim quart avantatges de fins a 29 punts dedican d’aquesta manera la victòria amb el seu company lesionat i al el petit però gran grup de seguidors (format sobretot per magnifics pares, parelles, amics i companys) que juntanment amb els dos entrenadors han confiat TOTA la temporada en un equip que assolit la seva 13 victòria de 15 partits a casa i lluitarà en l’últim partit per estar dins dels 4 equips capdavanters.

Pel Physic GM Igualada «B»van jugar: I. Martínez, M. Padrós, A. Fratila, M. Custodi, F. Vives, A. Esquerra, M. Sànchez, A. Domenech, G. Estany i J. Fons. No van jugar per absència D. Gil i per lesió A. Yebra i C. Solé

SÈNIOR B FEMENÍ                 C.C. SEGONA CATEGORIA FEMENINA FR Grup 03
Per Aitor Iglesias – Entrenador           DEPIMÉS CB IGUALADA B
DEPIMES C.B IGUALADA B 65 – CB LLEIDA B 45

C.Bargallo(8),M.Freixas(3),E.Compte(19),M.Amatlle(2),C.Tarrida(19),J.Fuertes(10),P.Jorba(4), M.Basurto(-),C.Carmona(-),A.Aracil(-)

ÀRBITRES: Martinez,Q 16-6, 15-14(31-20), 12-16(43-36), 22-9(65-45)

Victoria del Depimes CB Igualada davant el CB LLEIDA que li dona la permanencia matematicament.

Gran inici de les igualadines que amb ràpids contraatacs i una bona circulació de pilota aconseguia un parcial de 16 a 2. Però una defensa zonal del Lleida trencava aquesta dinámica arribat al primer quart amb un marcador de 16 a 6.

Al 2n quart, una zona persistent del Lleida i males defenses de les igualadines deixaven que s’acostessin en el marcador fins a ficar-se a 6 punts, però gràcies al encert en tirs lliures s’aconseguia arribar al descans amb un marcador favorable, 31 a 20.

A la represa, un Igualada poc actiu defensivament i amb poc encert en atac deixava que el lleidetanes mica en mica retallessin distàncies. L’últim quart però, una defensa press tota pista del conjunt local aconseguia robar pilotes i encaixar així un parcial de 13 a 0 que trencava definitivament el partit. Finalment 65 a 45, una victoria que asegura la permanencia en 2ª catalana sense necesitat de anar a fases.

Felicitar les joves jugadores que amb molt de treball han aconseguit treure aquesta lliga endavant.

SOTS 21 MASCULÍ                 C.C. SOTS 21 MASC. NIVELL A-1 FP Grup 01
Per Mario Sanchez – Entrenador        AUTOESCOLA POBLE SEC CB IGUALADA
AUTOESCOLA POBLE SEC-C.B.IGUALADA 63 – CE.VILANOVA, LA GELTRU 34

Bon acomiadament de “Les Comes”.

Els jugadors de l’Equip Sots21 del C.B.Igualada van guanyar el passat dissabte al CE.Vilanova, la Geltru per 29 punts de diferència. Ha estat el millor acomiadament possible del nostre pavelló, “Les Comes”, per aquesta temporada.

El proper partit és l’últim i l’objectiu d’aconseguir victòria en els últimes quatre jornades està prop, em portem 3, anem per la quarta.

El partit del passat dissabte va ser una mostra de com un equip pot anar de menys a més en un partit. Els igualadins en el primer quart no van ser capaços d’imposar el ritme que volien i van acabar el quart amb un marcador molt igualat 15-13. Al segon quart van començar a fer les coles com calia i van aconseguir un avantatge de més 14 punts, 33-19. En els dos darrers quarts els igualadins van continuar amb el mateix ritme i en cada quart van aconseguir fer més gran l’avantatge per acabar amb el marcador 63-34.

Queda un últim partit per sortir a donar-ho tot, anem-hi.

Jugadors: A.Santiago, O.Ribera, J.Prat, J.Marce, A.Esquerra, J.Fons, J.Lorente, D.Tarrida, A.Fontanella.
Entrenadors: M.Romero i M.Sánchez

JÚNIOR MASCULÍ                C.C. JUNIOR MASC. INTERTERRIT  FP Grup 04
Per Victor Belenguer – 2n Entrenador        MC DONALD’S CB IGUALADA
MCDONALD’S CB IGUALADA 75 – CB VILADECANS – SANT GABRIEL A 47

Gran partit dels juniors envers el Viladecants per a tancar la temporada a les Comes. Una temporada que, com a local, l’equip igualadí ha guanyat tots els partits exceptuant al disputat contra el Cornellà.

El partit va començar lent i amb poc encert per part de tots dos equips possiblement degut al poc escalfament que es va poder fer. A partir del quart minut va començar el partit real, amb alternança de cistelles per part dels dos equips. Amb el resultat de 12-11 s’arribava al final del primer quart. El segon període va ser diferent. Els locals van implantar un ritme molt més alt al partit, que l’equip visitant no va poder respondre, amb el que els igualadins marxaven amb dotze punts de diferencia al final de la primera part (34-22).

Al tercer període, els visitants van sortir amb molta empenta i van aconseguir un parcial de 2-10 que els col•locava un altre cop dins del partit. Però una altra vegada una gran defensa dels locals va tornar a posar el marcador on estava i marxar de dotze punts, una altra vegada, al final del tercer quart. L’últim quart, amb els jugadors visitants fosos físicament degut al alt ritme del partit, els jugadors igualadins van certificar la victòria a les Comes amb un marcador final de 75-47.

Benito (8), Máximo (10), León (14), Marsalino (7), Raurich (0), Torrents (6), Serra (4), Tarrida (6), Prat (3), Marcè (0), Gabarró (16) – Cuadros (lesionat)

JÚNIOR FEMENÍ A                C.C. JUNIOR FEM. INTERTERRIT  FP Grup 02
Per Joan Romeu – Entrenador        AUTOESCOLA POBLE SEC CB IGUALADA A
CB LLEIDA 60 – AUTOESCOLA POBLE SEC CB IGUALADA A 43

Un Igualada desconegut perd merescudament a la pista del CB Lleida.
Les lleidatanes van guanyar en tots els aspectes del joc.

Molt hauran de treballar les júniors si volen jugar la final a 4 interterritorial.

Parcials: 13-14, 9-10, 16-7, 22-12

Van jugar: Carla Serra (6), Núria Soler (12), Júlia Salanova, Carla Xairó (3), Berta Sellar?s (9), Claudia Miramunt (8), Judit Lamolla (2) i Judit Castellà (3)

JÚNIOR FEMENÍ B                 C.C. JUNIOR FEM. NIVELL A FP Grup 03
Per Toni Torra – Entrenador            MC DONALD’S CB IGUALADA B
C.B.NOU ESPLUGUES 56 – MC DONALD’S C.B.IGUALADA B 52

Van jugar pel CBI : C. Albiol (8), M. Palmés (10), M. Masegosa (3), E. Díez (16), M. Bernal, S. Tomàs (3), N. Torrens (2), M. Gou (10).

Arbitre: Sr. Tomàs    Parcials: 1er: 9-19 / 2ón: 26-35 (17-16) / 3er: 41-42 (15-7) / 4art: 56-52 (15-10)

Complicada pista la que visitava aquest cap de setmana el Júnior “B” igualadí, la del tercer classificat. A sobre l’equip estava molt mermat per la baixa de quatre de les jugadores.

Tot i això el partit comença de manera espectacular per a les igualadines, amb un gran joc i un bon nivell d’encert s’enduen el primer quart per 9-19. La mateixa tònica es va produir en el segon quart, on els avantatges es van anar mantenint. Arribant a la mitja part amb el resultat de 26-35.

En el tercer quart tot va canviar, les locals van prémer l’accelerador, i mica en mica es van anar menjant l’avantatge en el marcador, fins al41-42 al final del quart. En l’últim quart les igualadines van arribar a tenir fins a 5 punts d’avantatge en el marcador, amb 43-48. Però a partir d’aquell moment un parcial de 13-4 local va fer que la victòria es quedés a Esplugues pel resultat de 56-52.

Cal destacar el debut de dues jugadores del Cadet “A”, la Maria Masegosa i la Marina Bernal que van ajudar decisivament a la competitivitat de l’equip fins l’últim segon.

JÚNIOR FEMENÍ C                 C.C. JUNIOR FEM. NIVELL B FP Grup 04
Per Sergi García – Entrenador        TALLERES GASETI CB IGUALADA C
JOVENTUT SANT VICENÇ 25 – TALLERES GASETI CB IGUALADA C 57

Nova victòria del JFC, aquest cop a la pista del Joventut Sant Vicenç, per 25 a 57.

El partit va començar fluix per part igualadina,ja que no s’aconseguia anotar cistelles fàcils i, en canvi, les jugadores locals no fallaven en atac Però al segon període la intensitat defensiva va augmentar, així com també, l’encert en atac. A partir d’aquest moment, el partit va estar dominat de manera clara per les igualadines que van haver fer front al joc dur de les locals, que únicament podien parar amb falta personal a les noies del JFC.

Novament, jugadores del Cadet A van ajudar al JFC per suplir algunes baixes.

Van jugar pel CBI: Guillamón (3), Colell (6), Jorba (12), Córdoba (2), Ràmia (14), Domènech (4), García (10) i Puig (6).

CADET MASCULÍ A                 C.T. CADET MASC. CC INTERTERRIT REGULAR  Grup 02
Per David Soteras – Entrenador        AUTOESCOLA POBLE SEC CB IGUALADA A
AUTOESCOLA POBLE SEC CB IGUALADA A 59 – CB VILA-SECA GROC 56

Victòria ajustada després de dominar bona part del partit.

Aquest cap de setmana els igualadins aconseguien una nova victòria jugant a casa. El partit però va tenir dues parts ben diferenciades. En els dos primers quarts, el domini va ser per l’equip local que aconseguia bàsquets amb certa facilitat després d’imprimir més velocitat al partit. A la mitja part, el panorama va canviar, una defensa zonal per part de l’equip de Vila-Seca va fer que l’atac igualadí es colapsés i aconseguien retallar la diferència al marcador fins arribar al darrer minut del partit amb empat a 56 punts. A partir d’aquí els igualadins van tenir més sang freda per jugar els instants finals, en que van aconseguir anotar els darrers 4 tirs lliures i assegurar-se la victòria.

Parcials: (15-14) (26-11) (12-15) (6-16)

Anotadors: J. Hernández, J. Mangues, J. Vidal M 2. Susanna 9, M. Solé, S. Figueras 18, P. Martí 13, M. Ndiaye 13, R. Fullana 4, C. Pauné, A. Ortínez.

Lesionats: L. Fullana

CADET FEMENÍ B                 C.T. CADET FEM.  REGULAR NIVELL B2 Grup 01
Per Pau Benito – Entrenador            GARATGE MONTSERRAT CB IGUALADA B
AE L’ESQUITX 32 – GARATGE MONTSERRAT CB IGUALADA B 67

Joc molt igualat a l’inici i durant força minuts amb un Igualada que donava peixet a les nenes de Sant Sadurní. No hi havia actitud per part de les nostres; de les altres sí. Alguna jugadora va començar a lluitar i les coses van canviar.

A la mitja part les visitants ja havien marxat una mica. A la segona elles es van enfonsar i les de casa nostra van ser més intel•ligents que fins aleshores. També hi va haver més nenes que hi anaven. Destacar molt bons tirs des de la mitja distància i de tres.

Han jugat, pel CBI: Laia Ferrer, Clàudia Solé, Èlia Pedregosa, Núria Admetller, Marta Sàbat, Mar Fernández, Marta Ambròs, Carla Gràcia i Maria Maestre.

PRE-INFANTIL MASCULÍ             CT PRE INFANTIL MASCULI REGULAR NIVELL B2 Grup 02
Per Erick Vargas – Entrenador        TRIOPTIC CB IGUALADA
TRIOPTIC CB IGUALADA 65 – CB GAVÀ 57

Victòria a casa molt treballada des de l’actitud, l’esforç i la superació durant tot el partit. Hem anat per davant en el marcador durant tot el matx i tot i que ha semblat que en algun moment els visitants ens superaven, hem sabut aguantar el cop i ser sòlids per mantenir el resultat.

Àrbitre Principal: T. VIVÓ.
Pel TRIOPTIC CB IGUALADA han jugat: S. TORRALLARDONA, O. LLOPART, G. SOTERAS, G. MORERA, T. LAMOLLA (5 inicial) + M. LINARES, A. MORENO, N. RIBA, D. CALLE, R. MARSÀ i A. MATENCIO.
Pel CB GAVÀ han jugat: V. ESCOBAR, M. GALLARDO, M. MORENO, D. MORA, A. MARRUGAT (5 inicial) + S. SALAZAR, E. ALBIOL i A. MORILLAS.

Anotacions TRIOPTIC CB IGUALADA: S. TORRALLARDONA (2), O. LLOPART (4), G. SOTERAS (10), G. MORERA (4), T. LAMOLLA (9), M. LINARES (-), A. MORENO (5), N. RIBA (-), D. CALLE (6), R. MARSÀ (4) i A. MATENCIO (10).

Primera meitat del partit pràcticament impecable tret d’un període. Vam començar amb un favorable 10-2 que ens va donar comoditat per sortir a jugar el segon període. Un segon període on la sensació general era que l’equip visitant s’apropava en el marcador tot i així gràcies a un bon triple i les cistelles després de bones penetracions de A. Matencio aconseguien que els locals seguissin tenint el control del partit i del marcador en tot moment.

El tercer període va ser molt pobre en anotació per part dels dos equips (2 punts els visitants i 5 els locals només), destacar un triple final del mini T. LAMOLLA que va fer un gran partit i va lluitar moltíssim tot i tenir molèsties al coll. El quart període, molt disputat però mantenint la diferència en el marcador que en aquell moment era de 10 punts contra un equip el qual vam perdre a domicili. A la mitja part, resultat de 30 – 20.

Inici de la segona meitat molt tèrbola. Amb un jugador important lesionat per malaltia durant el partit (N. Riba) l’equip havia d’afrontar el repte de seguir anotant sense rebre masses punts però no va ser així durant els primers minuts. Vam encaixar un parcial de 6-12 que va procurar als visitants estar a només 4 punts de diferència ja que en defensa encara em de donar un pas més i no permetre entrades i contraatacs fàcils. Un bon sisè període va pal•liar el desastre una mica i vam allargar la diferència 3 punts gràcies a un triple sorpresa de D. Calle (41-34).

Els últims dos períodes van ser una barreja de superioritat en el marcador + nervis + errors + èxits. En cap moment els rivals es van posar per davant en el marcador, els locals no volien deixar escapar una victòria a casa tant important per ells (per no encadenar 3 seguides i perquè el partit a casa dels visitants va ser compromès en molts sentits). En el setè període hi va haver un intercanvi de cistelles constant però es va mantenir la diferència en el marcador i en l’últim període es podria haver allargat més aquesta però els tirs lliures fallats no ho van permetre. Resultat final: 55-47.

Felicitar a l’equip pel valor amb el que va afrontar el partit i per saber estar en cada moment on calia sense nervis. Bona actitud i gran temporada la que s’està fent per part dels jugadors

PRE-INFANTIL FEMENÍ A            CT PRE INFANTIL FEMENI REGULAR NIVELL A2 Grup 01
Per Carla Tarrida –  Entrenadora        PODOLOGIA A.BALSELLS CB IGUALADA A
AESE HOSPITALET 42 – PODOLOGIA ALÍCIA BALSELLS CB IGUALADA A 41

Nova derrota del PIFA aquest cop per la mínima però en que en cap moment del partit va mostrar ganes de guanyar i sempre va anar per darrera.
Les condicions no van ajudar: pista descoberta, aros que rebotaven molt, però no hi havia excusa. Les igualadines no van sortir concentrades i nomes quan faltaven dos quarts ens van posar les piles i van jugar el seu joc.

No es pot reaccionar tant tard, des del minut 1 que s’ha de sortir a tope, i així intentarem que sigui els dos últims partits que ens queden.

Per part del C.B.I van jugar: Marita Flores, Berta Morros, Carla Garrido, Laia Puiggròs, Carla Casellas, Anna Fernández, Ivette Juárez, Paula Elvira, Anna Bachs, Aina Marsà.

PRE-INFANTIL FEMENÍ B            CT PRE INFANTIL FEMENI REGULAR NIVELL C2 Grup 01
Per Imar Martínez –  Entrenador        ANOIA MOTOR CB IGUALADA B
SANT ANDREU DE NATZARET 41 – ANOIA MOTOR CB IGUALADA B

MINI MASCULÍ A                 CT MINI MASCULI REGULAR NIVELL C1 Grup 03
Per Bernat Torrents – Entrenador        VITALDENT CB IGUALADA A
VITALDENT CB IGUALADA A 41 – CB GAVÀ 02 42

Derrota del mini masculí A davant del Gavà amb el resultat de 41-42. Una cistella en l’últim segon de l’equip visitant va acabar decantant el partit per el Gavà.

El partit va tenir un inici molt fluix dels igualadins amb poca defensa i molt poca agressivitat.
A partir de la tercera part ja van entrar en el partit i van fer el que saben fer millor fer contraatacs i trobar cistelles fàcils.

Llàstima d’un mal començament de partit que sinó la victòria seria dels igualadins.
Tot i així d’aquest partit en podem extreure una lectura molt positiva, s’ha de sortir fort des del primer segon fins que s’acaba el partit.

Hem de seguir treballant que la temporada ja arriba a la seva fi.

Van jugar: MARC CRIADO IGLESIAS, JOAN RIBAUDÍ PÉREZ, JAN SEGURA PONS, EDU TOMÁS VÉLEZ, JOAN MORENO RIBALTA, JOAN QUINTANA PUIG, HUGO JÖRGENS VIDAL, POL VAZQUEZ BURGOS i BERNAT SOTERAS.

MINI FEMENÍ    A                CT MINI FEMENI REGULAR NIVELL B1 Grup 02
Per Alba Acevedo – Entrenadora        VITALDENT CB IGUALADA A
CB OLESA 86 – VITALDENT CB IGUALADA A 51

Les igualadines de bon matí es dirigien cap a Olesa, on trobarien un dels millors equips de la categoria CB Olesa. Un contrincant molt difícil per l’Igualada,degut a la bona condició física i la gran qualitat tècnica de les jugadores Olesanes.

Les locals varen aprofitar les primeres parts “adormides” de les visitants per entrar còmodes al partit, marcant diferencies en el marcador. Les igualadines, encara fredes, perdien pilotes i nombroses ocasions de bàsquet fàcil. Tot i això, les blaves intentaven corregir i canviar el seu joc.

Les jugadores del CB Igualada, desperten en el darrers períodes per mostrar el seu millor joc. Amb defenses molt intenses i robant moltes pilotes que permetien corre còmodes en contraatac. L’esforç no va ser suficient per superar a l’equip local, però les visitants no van deixar d’intentar-ho.

Cal dir, que el marcador no es reflex del bon rendiment de les jugadores. Amb aquests partits, on les contrincants són superiors, les igualadines creixen a passos de gegant com a jugadores.

Van jugar per part del CBI: Natalie Fuertes, Jana Fuertes, Júlia Biosca, Júlia Tort, Iona Ambròs, Aina Yàñez, Berta Salat, Carlota Colell, Pia Homs i Clara Carner.

MINI FEMENÍ    B                CT MINI FEMENI REGULAR NIVELL B2 Grup 02
Per Pol Salanova – Entrenador        EL ROVELL DE L’OU CB IGUALADA B
BASKET ALMEDA 2 46 – ROVELL DE L’OU CB IGUALADA B 64

Dissabte passat les minis B del CBI van disputar el seu partit a la complicada pista de l’Almeda, i van aconseguir fer un bon partit i sortir d’allà amb una victòria més.

En el primer període el domini va ser igualadí, però en els tres períodes següents la falta d’intensitat en defensa i un joc lent i sense gaire circulació de pilota per part de les visitants va fer que les del CBI perdessin l’avantatge en el marcador i la sensació de dominar el partit.

Però tres dels últims quatre períodes van ser molt ben jugats per part de les minis B, que van aconseguir trobar millors situacions en atac gràcies a una bona defensa i a córrer en sortida de contraatac. Un parcial de 1 a 15 en l’últim període va ser determinant per arribar a la diferència de 18 punts que no reflecteix un partit que va ser molt igualat en tot moment.

Van jugar pel CBI: Ainoa Farré, Maria Enrich, Carlota Díaz-Guerra, Abril Samaniego, Anna Torras, Pia Casamitjana, Paula Guasch i Júlia Casellas. No van jugar Carlota Castelltort i Laura Segués.

PRE-MINI MASCULÍ                CT PRE MINI MASCULI REGULAR NIVELL B2 Grup 03
Per Pili Mullerat – Entrenadora        ANOIA DIARI CB IGUALADA
TECLA SALA A 52 – ANOIA DIARI CB IGUALADA 29

El partit ha estat més disputat que la diferència que mostra el marcador.
Els jugadors igualadins han acusat la pista i les cistelles del Tecla i la defensa enganxosa dels jugadors vermells que ha estat molt incòmode tot el partit.
Els ha costat molt fer bàsquet i han estat lents i poc vius en defensa que ha facilitat els bàsquets fàcils dels rivals.

Diumenge que ve juguem a la pista del Martorell.  Ànims!

Han jugat: Lluc Sala, Bernat Enrich, Biel Salat, Arnau Brunet, Martí Arcarons, Oriol Viladrich, Èric Alcoberro, Nil Santaeulària i Pere Miquel Marbà.

PRE-MINI FEMENÍ A                CT PRE MINI FEMENI REGULAR NIVELL B Grup 02
Per Miquel Benito – Entrenador        TINTAPRINT CB IGUALADA A
SESE A 34 – TINTAPRINT CB IGUALADA A 84

[Img #6948]Les petites d’Igualada han sortir a pista amb ganes de bàsquet i de lluitar. I tot i la falta d’actitud -en defensa- inicial, han estat capaces de tirar el partit endavant. A partir del tercer període les preminis han augmentat el nivell defensiu, han dominat el rebot (per fi) i han pogut córrer més fàcilment. Ofensivament més concentrades que mai, han anotat moltíssimes cistelles gràcies a respectar els espais al córrer i a donar bones passades.

A seguir treballant en aquesta recta final.

Han jugat: Agar Farrés, Elena Poncell, Sira Morros, Carlota Díaz-Guerra, Laura Vancells, Nora Gudel, Elena Romeu, Gal•la Farnós i Mar Solà.

PRE-MINI FEMENÍ B                CT PRE MINI FEMENI REGULAR NIVELL D Grup 03
Per Júlia Salanova – Entrenadora        CB IGUALADA B
CB PAPIOL 47 – CB IGUALADA B 16

El resultat d’aquest partit va ser de 47 a 16 a favor de les locals però com que van incomplir el reglament presentant-se al partit amb només cinc jugadores, s’haurà d’esperar a veure què decideix la Federació Catalana de Basquetbol.

Tot i així, les jugadores del CBI van sortir molt adormides i desconcentrades fet que va provocar que l’equip local agafés un gran avantatge en el marcador i també en el joc.
A la represa les igualadines es van ficar una mica les piles i van començar a defensar generant bàsquets fàcils però no va ser suficient per superar el segon classificat del grup.

A seguir treballant, que queden tres partits i moltíssim per aprendre!

Van jugar pel CB IGUALADA: Etna Vidal, Beth Muxí, Sira Díaz-Guerra, Arlet Cots, Pilar Pintó, Marta Ger, Judit Mas, Júlia Pujolà, Dafne Bosch i Aina González.