Inici Societat Creu Roja Anoia comença la campanya perquè cap nen es quedi sense...

Creu Roja Anoia comença la campanya perquè cap nen es quedi sense joguina

COMPARTIR

Creu Roja Anoia ha tornat a posar en marxa la 28 edició de la Campanya de Recollida de Joguines amb la finalitat que cap nen de la comarca es quedi sense joguines la Nit de Reis i cobrir així, les necessitats de les famílies que estan passant dificultats econòmiques. Els criteris d’accés a la campanya es marquen des dels equips de Serveis Socials de cada municipi.

Un any més, des de Creu Roja, fan una crida a les donacions de joguines per infants de 0 a 12 anys. Esperen una resposta social de solidaritat en aquestes Festes de Nadal. Com cada any, recorden que demanen joguines noves, educatives, no bèl·liques i no sexistes.

Enguany, l’Acte central de la campanya culminarà els dies 22 i 23 de desembre, amb la Marató d’Igualada que es celebrarà  en un nou espai de la ciutat: el vestíbul de l’Ajuntament. Aquest any ho han allargat dos dies per facilitar la participació i l’entrega de joguines als centres educatius de la ciutat durant el dia 22 al matí, i rebre’ls durant tota la Jornada del dia 23.

També com a novetat aquest any, qui porti una joguina a la marató o a la seu de Creu Roja Anoia, obtindrà una entrada per la pista de gel de Cal Font.

També hi haurà altres punts de recollida arreu de la comarca que l’entitat està encara per confirmar.

Per tota la gent que no pugui anar a les maratons o altres punts de recollida, poden portar les joguines a les oficines d’Igualada, al carrer Les Comes 34, de 09:00 a 14:00h i 16:00 a 19:00 h.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*