Inici Destacats El Consell Comarcal de l’Anoia externalitzarà la gestió del Campus Motor

El Consell Comarcal de l’Anoia externalitzarà la gestió del Campus Motor

COMPARTIR

El Consell Comarcal de l’Anoia traurà a concurs l’explotació del Campus Motor, a Castellolí. El govern de l’ens comarcal preveu aprovar un canvi del model de gestió en el ple de dimarts vinent, un canvi que ha de servir per “transformar definitivament aquesta instal·lació en un element que impulsi la indústria de l’automoció a l’Anoia”, segons el Consell. Consideren que el sector de l’automoció té un munt de reptes sobre la taula i, segons el vicepresident primer de Promoció Econòmica i Infraestructures, Jordi Cuadras, “volem que, en aquest nou futur de la indústria, la nostra comarca hi jugui un paper destacat”.

Sis anys després de la posada en marxa de les instal·lacions, afegeix Cuadras, des del Consell Comarcal han trobat convenient “sumar nous actors al projecte, que permetin dotar-lo de més eficiència i dinamisme, que contribueixin a rendibilitzar la inversió pública que es va fer en el seu moment i que facin possible treure’n el màxim ús”.

El conseller del Campus Motor, Jordi Barón, creu que “l’equipament compta amb elements que el fan molt atractiu per a la seva explotació, com la bona ubicació, la proximitat amb el circuit de velocitat de Castellolí i unes instal·lacions molt modernes”.

El Consell Comarcal de l’Anoia preveu treure a licitació el Campus Motor amb un contracte de concessió administrativa per a la utilització i explotació durant vint anys. L’adjudicatari pagarà un lloguer anual per l’edifici i, a més, haurà de fer una inversió per a fer les obres que completin les instal·lacions, ja que en aquests moments el Campus té les dues plantes superiors buides i pendents de les tasques d’adequació. De fet, en aquests moments ja hi ha empreses que lloguen l’edifici per a determinats usos, un fet que es vol potenciar molt més. Des de l’ens, però, volen deixar clar que s’assegurarà un ús públic de l’edifici, reservant-se espais per a desenvolupar-hi projectes relacionats amb el motor que actualment s’estan treballant i concretant a nivell europeu.

2 COMENTARIS

  1. Una bona mesura per un edifici ara molt poc utilitzat i que segur que el Consell no pot assumir. Almenys generarà superàvit i els diners seran pel Consell. Bona decisió, per fi

FER UN COMENTARI

*