Inici General Conferència sobre dret en clau d’humor a Òdena

Conferència sobre dret en clau d’humor a Òdena

COMPARTIR

[Img #32596]El pròxim dimarts 20 d’octubre a dos quarts de vuit del vespre, el Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Òdena acollirà la xerrada Primers Auxilis en Dret, una conferència pedagògica i divertida sobre el món del dret a càrrec de l’advocat i conferenciant Jesús Galán Galán.

 

Les lleis són el conjunt de normes que regulen la convivència. Primer va la vida, a la vida li apliquem la raó i la lògica, i ja tenim la llei. L’’objectiu de la conferència és transmetre als assistents que el dret és un instrument que regula la convivència, que està a favor de l’home i no en la seva contra, i que tothom el pot entendre.

 

Jesús Galán és advocat col.legiat de l’Il.lustre Col.legi d’Advocats de Barcelona i administrador de la societat jurídica Galan Advocats des de fa gairebé 20 anys. Combina la seva activitat com a advocat amb la de conferenciant i col·laborador en programes de ràdio, televisió i premsa. El seu perfil com a advocat i com a conferenciant l’arrodoneix amb les habilitats comunicatives que posa en pràctica en les seves conferències i que són la clau de l’èxit de les seves intervencions. Per a més información pot consultar-se el web http://jesusgalangalan.com/

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*