Inici Societat La Conca d’Òdena recupera dilluns el servei de bus urbà

La Conca d’Òdena recupera dilluns el servei de bus urbà

COMPARTIR

Les línies de bus urbà de la Conca d’Òdena tornaran a estar operatives a partir del proper dilluns, 20 d’abril. Ho faran amb una reducció de les freqüències per tal d’ajustar-se a la reducció de la demanda derivada de la crisi sanitària del coronavirus.

Així, des de dilluns es restablirà el servei de les línies LC1, LC2, LTM i LTV, serveis operats per SA Masats que no han circulat des del passat 13 de març.

La línia LC1, la circular exterior d’Igualada que cobreix el trajecte entre l’Estació i la Zona Universitària, tindrà servei els dies laborables de 7 del matí a 7 de la tada. Els dissabtes l’últim trajecte es farà a les 6 de la tarda.

La línia LC2, la circular exterior d’Igualada, que passa per l’Hospital i Les Comes, oferirà servei els dies laborables de 7:30 del matí a 7:30 de la tarda mentre que els dissabtes acabarà el servei una hora abans.

La línia LTV, la transversal de Vilanova del Camí, circularà els dies laborables de 6:45 a 19:45 h i els dissabtes escurçarà una hora el servei, fent la darrera expedició a le 18:45 h.

I la línia LTM, la transversal de Montbui, començarà el primer trajecte a les 6:40 del matí fins a les 7:40 de la tarda. Els dissabtes el servei acabarà una hora abans, a les 6:40 de la tarda.

L’aixecament del confinament perimetral de la Conca d’Òdena ja va fer recuperar el passat 7 d’abril la línia N2 entre Igualada i La Llacuna  i T7 entre Igualada i Manresa, també amb reducció de freqüències.

Per a més informació es pot consultar el web de Masats o trucar al telèfon 93 804 12 13.

FER UN COMENTARI

*