Inici Futbol Còmoda victòria pel FS Montbui

Còmoda victòria pel FS Montbui

Res feia preveure que els montbuiencs tinguessin un partit tant plàcid com el que van disputar el dissabte a la pista del CE Collbató, el seu màxim perseguidor a la taula classificatòria, tant per les condicions de la pista com per la gran imatge que van oferir en la seva visita a Montaqua.

El partit va començar amb els grocs pressionant la sortida de pilota dels locals, i ben aviat van aconseguir posar-se per davant en el marcador 0 a 1, gol de Cristian al minut 2. Els del baix Llobregat es veien desbordats per la gran pressió realitzada per els homes entrenats dissabte per Aleix Alamillo, i no eren capaços de poder desplegar el seu joc. Al minut 7 Asensi aconseguia fer el millor gol del partit, rebia una passada del seu porter i d’esquenes a la porteria rival aixecava la pilota per sobre de la sortida del porter de Collbató i aconseguia fer el 0 a 2 favorable als montbuiencs. Al minut 11 Javi finalitzava un contraatac per incrementar encara més l’avantatge 0 a 3, els locals abatuts tant per al joc com per el resultat creaven perill només en jugades a pilota aturada, en canvi els grocs cada arribada a porteria era una ocasió de perill, en dos minuts de joc, aconseguien una amplia avantatge en el marcador de 0 a 5 amb gols de Manel i Rafa per arribar a la conclusió de la primera meitat.

La segona meitat va començar amb els locals volent esgotar una de les seves últimes possibilitats per entrar al partit, ho va intentar amb porter jugador des de l’inici, i en unes de les primeres oportunitats que van tenir ho van aprofitar per retallar distàncies en el marcador 1-5, aquest fet els va esperonar per seguir-ho intentant, però una molt bona defensa desfeia qualsevol perill. En quatre minuts de joc els jugadors del FS Montbui, primer Asensi i després Manel, van tornar a posar marge al resultat 1 a 7, fent dos gols de contraatac. Els de Collbató en la següent jugada feien el 2-7, però novament els de l’Anoia els responien fent dos gols més, primer Javi al finalitzar una contra i després Joel al acabar un servei de córner al segon pal posaven el 2 a 9 al lluminós. Restaven encara minuts de joc i els locals ja no van tornar a jugar de cinc, però si que van ser capaços de fer dos gols seguits per posar un 4-9 al marcador fruit de la relaxació dels montbuiencs, però encara en la última jugada del partit Rafa faria el definitiu 4 a 10 favorable al FS Montbui.

Alineació: David P, Cristian(1), Manel(2), Javi(2), Paquito –cinc inicial- , Joel(1), Asensi(2), Rafa(2), David C i Rubén.

Amb aquest resultat el FS Montbui continua a la sisena plaça de la classificació amb 26 punts. El proper partit de lliga serà el dia 21 de març a Sant Boi de Llobregat, però abans, el diumnege dia 8 de març a les 12:00h es podrà reviure un derbi comarcal que feia temps que no és veia, FS Montbui – Can Titó Vilanova del Camí.

Resultats de la base del Futbol Sala Montbui

Infantil: Escola Pia  – FS Montbui                                       4-6

Juvenil : FS Montbui – CE Alhenya                                     5-2

Resultats Copa Catalunya de Futbol Sala

[Img #20628]Els equips base del FS Montbui han superat les seves eliminatòries de la Copa Catalunya de Futbol Sala, l’equip juvenil passa directament als vuitens de final i s’enfrontarà al guanyador de l’enfrontament CFS Manresa – Colegi Sagrada Família Horta. L’equip infantil jugarà els setzens de final contra l’equip guanyador de la delegació de Lleida i jugarà contra l’equip EFS Comtat d’Urgell de Balaguer.

[Img #20629]FS Sant Vicentí – Juvenil 1-2

Infantil – CFS Esparreguera 1-0