Inici Futbol Còmoda victòria del S.A. Masats Capellades

Còmoda victòria del S.A. Masats Capellades

Sènior:

C.F.S. CIUTAT DE BERGA “A” 2 – S.A MASATS CAPELLADES 4

Important victòria a domicili dels capelladins davant d’un rival situat en les primeres posicions de la taula classificatòria.

El partit no podia començar pitjor pels anoiencs, ja que en la primera jugada, els locals s’avançaven a l’electrònic. Després d’aquesta badada inicial, l’equip es va sobreposar a la situació i va empatar el partit abans de la mitja part.

A la represa, només hi va haver un equip sobre la pista i el resultat no va perillar mai pel S.A MASATS CAPELLADES. El resultat final dona molta moral per seguir somiant amb l’ascens de categoria.

Van jugar: Ivan Reales, Jordi Prat (1), Mario Barba(1), Anton Arenas (1) i Marc Bisbal. També Ivan Quintero, Jordi Bisbal, Cristian Arenas (1) i Raimon Fuster.

Infantil:

MANRESA F.S. “B” 5 – BAR BIARRITZ CAPELLADES “A” 6

Partit d’infart el que es va viure al Pujolet entre els equips infantils del Manresa i el Capellades amb un resultat final de 5-6 a favor dels visitants.

El partit no es va decidir fins als últims segons, quan un doble penal va donar la victòria als anoiencs. Un partit lluitat i que dóna tres punts més i permet al BAR BIARRITZ CAPELLADES, seguir en la segona posició de la classificació.

Cadet “b”:

Escola Daina Isard 0-2  Bar Yuyu Capellades B

Bon partit dels capelladins que permet recuperar les sensacions perdudes en els últims partits.

La primera part va demostrar el que pot fer aquest equip amb un molt bon joc i una gran intensitat a pista de tots els jugadors. Tot i ser un atac constant el gol no va arribar fins als minuts finals de la primera part.

A la segona part el partit es va descontrolar i es va convertir en un partit d’anada i tornada, aquesta situació la va aprofitar el Capellades per posar-se dos gols per davant, amb aquest resultat semblava que el partit es tancava però es van viure uns últims minuts molt nerviosos ben resolts per la defensa capelladina.

Van jugar: Raul Carbonell, Marc Juan, Cristian Bernabeu, Gerard Mateu, Ivan Lorenzo. També: Oriol Cañadas, Sergi Sanchez, Marc Fernandez, Adrià Sabaté, Jan Pàmies.

Gols: Sergi Sanchez, Marc Fernandez.

Cadet “a”:

FUTSAL VICENTI CLUB ESPORTIU “A” 4 – BAR YUYU CAPELLADES “A” 3

El BAR YUYU CAPELLADES “A” va tenir la victòria a tocar, ja que possiblement en el millor partit de la temporada, els capelladins van dominar el marcador en gran part del partit.

Al descans es va arribar amb un 1-3 que reflectia la superioritat dels visitants. A la represa, els locals van sortir a jugar des del primer minut amb porter jugador i els anoiencs no van poder aturar l’allau de joc del Vicentí.

Juvenil “b”:

BAR NOU CA L’ÀNGELA CAPELLADES “B” 9 – PARES I MARES FS MARTORELL “B” 3

Victòria contundent l’aconseguida pel BAR NOU CA L’ÀNGELA CAPELLADES, el passat dissabte al municipal capelladí.

L’equip s’ha conjurat per remuntar el vol després d’unes últimes jornades amb resultats un xic dispersos i aquest partit pot ésser el punt d’inflexió d’aquesta temporada. Almenys si fem cas als primers 25 minuts del matx, on els locals van aconseguir anotar sis gols sense rebre ni tan sols una ocasió clara de gol.

A la represa, el marcador va relaxar als capelladins i això va provocar que el partit fóra menys entretingut i amb un joc que recordava al dels últims mesos.

Tot i això, l’enfrontament revifarà la moral i confiança dels joves juvenils de l’entitat.

Van jugar: Marcel Colet, Marc Vela (5), Sergi Soler, Oriol Guinart (1), David Lozano. I també, Joel Honrrubia, Oriol Perez (2), Pau Soteras (1) i Izan Blanco.

Juvenil “a”

CFS Capellades Juvenils Transports Bernadet 0 – Futsal Vicentí 2

L’equip local fa una 1a part amb intensitat, bon joc d’equip amb oportunitats de gol, però sense encert, acabant la 1ª meitat empatats a 0 gols.

Durant la 2ª part l’equip del Capellades continua fent un bon joc, fent pressió i creant moltes oportunitats de gol, sense aconseguir estrenar l’electrònic. L’equip del Vicentí sap aprofitar les poques ocasions arribant a porteria i fent gol, acabant el partit guanyant l’equip visitant.