Inici Destacats Els clubs de lectura de les biblioteques de l’Anoia es trobaran amb...

Els clubs de lectura de les biblioteques de l’Anoia es trobaran amb Llucia Ramis

COMPARTIR
L'escriptora i periodista Llucia Ramis. Guillem Roset / ACN.

Un any més la Biblioteca Central d’Igualada acollirà la celebració del Club del Llibre, una trobada especial amb els lectors dels diversos clubs de lectura que tenen en marxa les biblioteques de l’Anoia. Si l’any passat el convidat va ser Víctor del Árbol (guanyador del Premi Nadal el 2014 amb «La víspera de casi todo») enguany ho és Llucia Ramis, en una trobada que se celebrarà el dijous 8 de novembre a les 7 de la tarda. L’autora mallorquina va guanyar l’any passat el premi Anagrama de novel·la en català amb «Les possessions», una història familiar a cavall entre Barcelona i Mallorca on el fil conductor és la recerca d’un passat que no sempre agradarà als personatges.

Ramis, periodista i escriptora, va debutar fa uns anys amb «Coses que et passen a Barcelona quan tens 30 anys», i més tard va publicar «Egosurfing», guardonada amb el Premi Josep Pla l’any 2014, i «Tot allò que una tarda morí amb les bicicletes». Aquestes són les novel·les que s’estan llegint els clubs de lectura de les biblioteques anoienques.

El Club del Llibre és un cicle literari de trobades amb autors que es duu a terme a la Xarxa de Biblioteques Municipals. En aquesta nova edició hi participen, a més de Llucia Ramis, Joan Margarit, Margarida Aritzeta i Mònica Zgustovà, entre d’altres.

FER UN COMENTARI

*