Inici Bàsquet Clara victòria del sènior femení del Bàsquet Igualada

Clara victòria del sènior femení del Bàsquet Igualada

C. Carner (16),M. Jané (10), R.Soteras (2),E . Roda, J. Lamolla (8),E. Compte (10) B. Sellarès (4),M.
Ametllé(3), J. Fuertes (lesionada) M. Fernandez, S. Carrasco (16),G. Rigol (5)rnParcials: 18-10,
41-22(descans), 57-32,72-45

Àrbitres: Gonzàlez i Mercedes

Continua el bon joc i la bona ratxa de resultats del sènior femení Physic CB Igualada . En aquesta jornada va superar en un bon partit al sempre combatiu CB Cornellà per un resultat de 72 a 45.El primer quart va començar amb lleuger domini visitant però als poc minuts les igualadines van posar un alt ritme de joc superant clarament al seu rival.En el segon quart les igualadines van realitzar un gran i espectacular joc. Van dominar en totes les facetes del partit i amb un parcial de 23 a 12 van marxar clarament en el marcador, 41 a 22 al descans.A la represa el ritme va baixar però sempre amb domini igualadí i sense gaires complicacions va aconseguit una nova victòria per un clar 72 a 45.Destacar el debut de la veterana Raquel Soteras.La propera jornada les igualadines es desplaçaràn a la pista d’un dels aspirants a l’ascens de categoría, el poderòs Reus Deportiu. Diumenge a les 19.45h.