Inici Destacats Ciutadans considera que el barri de Fàtima d’Igualada està “abandonat” per l’ajuntament

Ciutadans considera que el barri de Fàtima d’Igualada està “abandonat” per l’ajuntament

COMPARTIR

El portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, ha volgut reivindicar aquest dissabte l’aposta del partit pel “municipalisme” en la seva visita al barri de Fàtima d’Igualada, un “barri abandonat per l’ajuntament” segons Carrizosa. Acompanyat de la regidora de Cs a Igualada, Carmen Manchón, el líder taronja ha sentenciat que “continuem volent trepitjar el carrer i estar en totes les ciutats de Catalunya per a parlar amb els veïns”.

Carrizosa ha afegit que “el pla del govern per a lluitar contra la inflació és insuficient. S’ha quedat curt i s’ha fet sense parlar amb l’oposició”. La capital de l’Anoia ha acollit una reunió del comitè autonòmic del partit, on Carrizosa ha criticat que, “quan la inflació és gairebé del 10%”, el govern de Sánchez “es focalitza a intervenir el preu dels combustibles amb una rebaixa de 20 cèntims per litre de combustible”. Pel líder taronja és una “forma potinera” de “traslladar als empresaris la responsabilitat d’avançar aquests diners”, la qual cosa provoca “un greuge”.

Carrizosa ha recordat les tres mesures proposades pel partit taronja com la de “deflactar el IRFP perquè els que paguen més impostos tinguin més diners a la butxaca”, “ajustar els tipus impositius dels carburants” però “no amb un pegat” sinó “amb decisió i parlant amb els consumidors” i, finalment, apostar per l’energia nuclear després que la Unió Europea l’hagi qualificat com a “energia verda perquè no produeix efecte d’hivernacle”. L’objectiu d’aquesta última mesura és “reduir la nostra dependència energètica i abaratir el rebut de la llum”.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*