Inici Atletisme Cinc atletes del CAI Petromiralles, al Campionat d’Espanya

Cinc atletes del CAI Petromiralles, al Campionat d’Espanya

COMPARTIR

Serà el torn aquest cap de setmana pels atletes de categ. absoluta de tot l’estat, participants als 93.ens. Campionats d’Espanya Absoluts,  individuals i per relleus,  que es duràn a terme al Polideportivo José Caballero de la població madrilenya d’Alcobendas, en doble Jornada de dissabte i diumenge, i en els que participaràn els atletes estatals capdavanters de les diferents especialitats atlètiques, que tindràn la darrera oportunitat per optar a la participació al Mundial de Moscou dels propers 10 al 18 d’Agost.   

Entre els 626 atletes inscrits de l’atletisme estatal de categoría absoluta, hi participaràn 5 atletes del C.A.Igualada Petromiralles.

El velocista de Mediona Eduard Viles, en el seu darrer any com atleta Promesa, participarà en els 100 m.llisos, amb un millor registre enguany de 10”36 assolits al Meeting de Salamanca el passat 12 de Juny, que el situen com a un dels aspirants a les places de podi en la prova de l’hectòmetre.

Les llançadores Èlia Pascual, de categ. Sènior, i amb un millor registre aquest 2013 de 51,52 m. assolit al Serrahima el passat 17 de Juliol, i Níria Pascual, de categ. Promesa, i amb una millor marca personal de 50,25 m. assolida a Mataró el passat 29 de Juny, participaràn en el llançament de Javelina fem..

La saltadora vilanovina Ariadna Ramos, participarà en el Triple Salt fem., amb un millor registre enguany de 12,82 m. assolit al Serrahima barceloní el passat 19 de Juny.

El fondista Ivàn Zarco participarà en els 5.000 m.llisos masc., amb una millor marca aquesta temporada de 14’28”03, assolida al Meeting de Bilbao el passat 21 de Juny.

Les proves es podràn seguir per televisió mitjançant el canal de TVE Teledeporte.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*