Inici Societat Capellades aplicarà millores en els sistemes de gestió de l’aigua

Capellades aplicarà millores en els sistemes de gestió de l’aigua

COMPARTIR

Les àrees d’Urbanisme i d’infraestructures tecnològiques de l’Ajuntament de Capellades estan treballant per modernitzar tota la gestió de control i supervisió tant de les mesures del pou d’extracció de l’aqüífer situat a la Font Cuitora, com dels dipòsits del cementiri i de La Garsa. Actualment, aquesta gestió es realitza manual i presencialment.

El projecte en què s’està treballant permetrà comprovar remotament els nivells i també l’estat dels motors dels equips de bombeig o extracció. En cas d’incidències, avisarà als responsables del sistema als seus dispositius mòbils de guàrdia. A més a més també es podran visualitzar tots el paràmetres del sistema dins la intranet municipal.

El regidor d’urbanisme, Sergi Pérez, i el d’infraestructures tecnològiques, Jaume Solé, consideren que “és el moment de modernitzar d’una vegada per totes i posar al dia la xarxa d’abastament en alta de l’aigua municipal. Començarem a destinar recursos any a any per millorar i avançar-nos a una gestió mes eficaç i pròpia dels temps que estem”.

Finalment, també cal destacar que molt aviat es substituirà el motor de bombeig d’aigua del dipòsit de La Garsa, que tenia pèrdues.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*