Inici Destacats Cap de setmana d’Enduro a l’Anoia

Cap de setmana d’Enduro a l’Anoia

COMPARTIR

Aquest dissabte i diumenge 14 i 15 d’octubre l’Anoia tornarà a gaudir del millor Enduro amb la disputa del Campionat de Catalunya de l’especialitat, de la mà de Moto Club Igualada. Aquest any la cursa tindrà dos fucus principals on els espectadors podran centrar la seva atenció. El primer serà a Santa Margarida de Montbui, on estarà situat el Pàdoc de la cursa d’on es farà l’inici, el final de cursa i l’assistència. Aquest estarà situat al Passeig Catalunya, just al pàrquing del Mont-Àgora. En aquest municipi també tindrem situada una especial cronometrada al Polígon Plans de la Tossa, on els pilots lluitaran per la victòria.

L’altre punt d’interès el tindrem a Sant Martí de Tous on estarà ubicat el Tram cronometrat. Un altre dels llocs on es jugarà la cursa. Aquest constarà d’uns 5 minuts on la dificultat serà la nota predominant.

A part dels llocs més destacats la cursa constarà d’uns 60 km de recorregut pels municipis de Santa Margarida de Montbui, Jorba, Argençola, Sant Martí de Tous, Miralles i Vilanova del Camí.

Moto Club Igualada estarà íntegrament al capdavant de l’Organització de la Cursa. De fet ja fa mesos que s’ha treballat tan amb els Ajuntaments com amb els propietaris dels terrenys per tal de que es pugui gaudir d’una de les especialitats més espectaculars del mon del motor. S’espera una nodrida inscripció de participants sobretot del pilots locals.

Tanmateix volem agrair la col·laboració dels propietaris dels terrenys i dels Ajuntaments per on passa la cursa la seva predisposició a col·laborar amb l’organització de l’event.

Dissabte la jornada restà reservada per les Verificacions Administratives i Tècniques, a partir de les 16:00h a l’aparcament de l’avinguda de la Mercè, per finalitzar en un Parc Tancat on les motocicletes restaran guardades fins diumenge al matí.

La cursa tindrà l’inici a les 9:00h del matí i es preveu el seu acabament cap a les 17:00h del mateix diumenge. L’entrega de premis tindrà lloc a les 18:00h a l’edifici del Mont-Àgora.

Des de l’Organització també recomanem a tots els usuaris dels camins la màxima precaució a l’hora de circular aquest cap de setmana, ja que el volum de circulació es veurà incrementat notablement.

Així doncs us animem a gaudir d’aquesta disciplina del motor. Per mes informació podeu visitar la pàgina www.motoclubigualada.com/calendari/enduro-igualada-odena-2017

Jordi Bòria i Taixé, Moto Club Igualada

FER UN COMENTARI

*