Benjamins  Torneig triangular  Tsunamis  Barcelona

C.H.L. Premià 4 – Igualada H.L. 3

[Img #6932]Porter: Martí Sabaté i Unai Gràcia.
Jugadors de camp: Àlex Cano, Roger Ferrer, Nil Alonso, Julian Carrasco, Ian López, Laia Mercadé, Àlex Sánchez i Biel Segura.

Els benjamins van sortir molts forts a la pista del Tsunamis i en dos minuts de joc es van anticipar al Premià, 1-1, una vegada fet el més difícil moltes vegades els igualadins es van relaxar una mica i en cap partit ets pot relaxar. El resultat es que els jugadors del Premià superen la defensa igualadina i després de fer la igualada al marcador es creuen forts i en pocs minuts aconsegueixen dos gols més, amb que finalitza la segona part. 3-1

La tercera part els igualadins surten a la pista a donar-lo tot i el cas es que quan si posen juguen molt be i en pocs minuts han empatat el resultat a 3 gols. La igualada al marcador fa entrar el joc en un tanteig a veure qui aprofita la millor oportunitat i aconseguir gol, els dos equips estan ara molt igualats i les oportunitats es donen en un i altre camp, fins que en el darrer minut un contraatac del premia es decanta i supera finalment als igualadins.

Els igualadins reaccionen i posen setge a la porteria del maresme, però ja no es mouria el marcador 4-3

Barcelona Tsunamis 5 – Igualada H.L. 2

El segon partit es jugava amb l’equip de casa el Barcelona Tsunamis, equip que ha finalitzat millor que nosaltres a la classificació, i això i jugar amb algun jugador una mica més gran els ha donat avantatge, així en cinc minuts es van avançar amb 2 gols de jugadors murris, els jugadors més grans tenen això, experiència, però els igualadins no s’han arronsat i han plantat cara, tot i haver acabat de jugar un altra partit amb el Premià, amb el 3-1  s’arriba al final de la primera part.

La segona part ha estat dominada pels igualadins amb sort diversa, ja que s’han aconseguit dos gols i s’ha pressionat molt als jugadors barcelonins, però al contraatac han aconseguit marcar de nou dos gols, si li sumem el fet de portar un partit anterior sense descans, podem estar molt i molt contents de la feina feta pels igualadins que han mostrat una gran actitud i que l’equip es mereixia molt més.

Torneig intern

El diumenge partits del torneig intern, amb un model que vol ser un revulsiu de cara al final de temporada, on jugadors des de la categoria aleví fins a sèniors juguen junts i ajuda a fer club, a fer equip.

Quatre equips, cinc porters i molt de joc, han fet que la matinal de diumenge fos bonica, amb molt d’hoquei i una gran experiència que ha de donar moltes eines als jugadors més joves que es veuen jugant amb els seus ídols, amb els jugadors als quals es volen semblar i els quals els ajuden a créixer, a fer-se grans.

El primer partit va ser igualat en el primer quart, amb bones accions tant en atac com en defensa, i com acostuma a passar si un equip fa errades, l’altre les aprofita, un equip ha de tenir equilibri, el balanç entre l’atac i la defensa ha de ser equitatiu, si marques un gol i a la jugada següent et marquen no guanyes res, dons les errades defensives va fer que el balanç es decantés cap l’equip d’en Samuel que va donar més cos al seu joc tant en atac com en defensa i decanta el partit amb un resultat final de 2-6 amb un molt bon joc dels jugadors petits.

El segon partit el jugaven dos grans mestres, en Toni Marcet i en Jaume Doncel, ells dirigien els més menuts i els posaven dins de la pista amb molt bones jugades, amb passades mil•limètriques i amb jugades que feien que els jugadors i jugadores es trobessin molt i molt be, ells no van xutar entre pals, però com van fer jugar als seus jugadors, com es defensava, com es pressionava a l’adversari, al final els petits detalls son els que marquen la diferència i son els que van fer que l’equip d’en Toni s’acabés portant el partit per un 5-2, però tret del resultat, a la pista no s’ha vist tanta diferència i lo maco es veure la cara de satisfacció, de jugar al costat dels grans, dels nostres grans jugadors.

La propera setmana tenim torneig Martinet a Barcelona el dissabte amb la participació de les categories Benjamí, els alevins i l’equip d’escola amb jugadors que encara no son federats.
Pel diumenge copa Federació júnior i petites pinzellades de les nostres patinadores d’artístic, una molt bona sorpresa.