Inici Societat El Campus Universitari Igualada-Udl mostra els estudis d’enginyeria en una jornada de...

El Campus Universitari Igualada-Udl mostra els estudis d’enginyeria en una jornada de portes obertes

COMPARTIR

El Campus Universitari Igualada-UdL celebra el proper dissabte dia 7 d’abril les Jornades de Campus Oberts orientades a estudiants i pares i mares que vulguin conèixer els estudis en la branca de l’enginyeria que s’imparteixen al Campus. A més, en aquestes Jornades es podran conèixer també les instal·lacions, el professorat i els serveis que s’ofereixen al Campus Igualada-UdL.

Així mateix, en el marc d’aquestes Jornades de Campus Oberts, es duran a terme xerrades sobre els diferents estudis en la branca d’enginyeria que tindran lloc en dos torns: a les 10h o a les 12h. És per això que és precís que els estudiants i pares i mares interessats s’inscriguin a les Jornades a través de la web www.campusigualada.cat.

Els estudis en l’àmbit de l’enginyeria que s’imparteixen al Campus Universitari Igualada-UdL són el grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística, el grau en Enginyeria Química i el nou grau en Tècniques d’Interacció Digital i de Computació. Aquest darrer, un grau en formació dual, és a dir, on l’estudiant fa pràctiques remunerades en empreses amb un contracte laboral alhora que es forma a les aules, i té una durada de tres anys. Finalment, en l’àmbit de l’enginyeria, el Campus Igualada-UdL ofereix també el màster universitari en Enginyeria del Cuir, un màster únic a Europa.

D’altra banda, el dia 5 de maig es faran unes noves Jornades de Campus Oberts tant pels estudis de salut com pels d’enginyeria. En el cas dels estudis en salut els pares i mares i estudiants podran conèixer el grau en Infermeria, el doble grau en Nutrició Humana i Dietètica i Fisioteràpia i el màster universitari en Pràctica clínica i Metodologia de l’ensenyament amb Simulació.

FER UN COMENTARI

*