Inici Societat El Campus Universitari d’Igualada-UdL sumarà un nou grau d’administració d’empreses en anglès

El Campus Universitari d’Igualada-UdL sumarà un nou grau d’administració d’empreses en anglès

COMPARTIR

El Campus Universitari d’Igualada-Universitat de Lleida (UdL) oferirà el curs vinent el grau d’Administració i Direcció d’Empreses en anglès. Així ho ha anunciat l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, que assegura que amb la nova oferta confien assolir el mig miler d’estudiants de cara el proper curs acadèmic. D’aquesta manera, per al curs 2019-2020 a Igualada es podran cursar sis graus. “Suposarà un pilar importantíssim pel desenvolupament de les empreses”, ha dit el batlle, que confia en retenir “el talent d’Igualada i atraure de fora”.

El proper curs acadèmic serà el segon després de l’aliança amb la Universitat de Lleida. L’objectiu de la UdL és que el Campus d’Igualada, que fa quatre anys tenia 150 alumnes, arribi al miler d’estudiants en poc temps.

L’oferta actual es completa amb el grau en Tècniques d’Interacció Digital i de Computació, estrenat aquest curs, el d’Organització Industrial i Logística, Infermeria, Enginyeria Química, i el doble grau en Nutrició Humana i Dietètica. Al campus d’Igualada la UdL també ofereix el Màster en Enginyeria del Cuir i, properament, el Màster Universitari en Simulació Clínica i Seguretat del Pacient.

ACN

FER UN COMENTARI

*