Inici Cultura Calaf rehabilitarà l’ermita de Sant Sebastià

Calaf rehabilitarà l’ermita de Sant Sebastià

COMPARTIR

L’Ajuntament de Calaf i el Bisbat Vic han firmat el conveni en el qual es cedeix l’Ermita de Sant Sebastià, representada per Mn. Joan Sanglas Banús, per a dur a terme el projecte de “Rehabilitació de l’Ermita de Sant Sebastià”. Dins del conveni també es cedeix l’Ermita perquè l’Ajuntament pugui realitzar-hi activitats culturals i tradicionals, sempre sent respectuoses amb el culte religiós pel qual fou concebut l’edifici.

L’edifici religiós data de l’any 1691 i compta amb múltiples restauracions al llarg de la seva història, tot i així l’Ermita sofreix greus deficiències patològiques. Es per aquest motiu, que s’està redactat el projecte “Rehabilitació de l’Ermita de Sant Sebastià”, a càrrec de Anna Ibarzs Pascual, arquitecte del Servei de Patrimoni Arquitectònic Local de la Diputació de Barcelona.

Un cop comencin les obres de restauració, s’atacarà principalment sobre els punts més crítics en diverses fases d’actuació. La primera fase, valorada en 90.510 euros, farà actuacions de reparació urgents i secundàries, mentre la segona, amb 45.500 euros d’inversió, executarà ctuacions de millora dels valors patrimonials. L’actuació inclou estudis complementaris per valor de 12.100 euros.

Les propostes de millora i reparació de l’Ermita de Sant Sebastià, tenen una inversió econòmica valorada amb 148.110,00€. Tant la redacció del projecte com l’execució de les obres correran a càrrec en la seva totalitat per l’Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*