Inici Poliesportiu Calaf impulsa la primera edició de la prova de BTT Limits Land...

Calaf impulsa la primera edició de la prova de BTT Limits Land Bike

COMPARTIR

Aquest dissabte 30 d’abril, Calaf va acollir la primera edició de la Limits Land Bike, una nova prova de BTT organitzada per l’Ajuntament de Calaf i que ha recorregut la Catalunya Central unint la Catalunya Nova i la Catalunya Vella – sortint i arribant a Calaf – i passant per municipis com: Cardona, Solsona, Torà, Castellfollit de Riubregós, Sant Ramon, Sant Guim de Freixenet i Calonge de Segarra.

A la cursa hi han participat més d’un centenar de ciclistes repartits en quatre nivells. A dos quarts de sis de la matinada han sortit els primers 30 ciclistes que competien a la prova reina, l’Extrem (191km); a dos quarts de vuit, els que participaven a la Half i feien la meitat del recorregut (116 km); a les 09h, els que feien la prova Exprés (72 km) i finalment, a les 10h, han sortit els de la cursa popular (22km).

Al llarg del recorregut, els participants han gaudit de la diversitat natural del territori i també de testimonis històrics de gran bellesa com la fortalesa de Cardona, els nuclis històrics de Solsona i Cervera, castells com el de Vicfred o Riner, torres com la de La Manresana, santuaris com el de Pinós o El Miracle i nuclis singulars com els de Les Oluges, Ardèvol, La Rabassa, Veciana o Els Prats de Rei, entre molts altres punts.

Les classificacions han estat:

Prova Masculí Extrem

Iñaki Peñarrubia

Eduard Villalba

Eloi Peñarrubia

Prova Masculí Extrem relleus

Joan Josep Tasies i Gerard Vila

Prova Masculí Half

Roger Argelager

Oriol Badrenas

Josep Ramon Montaner

Prova Absolut Half relleus

Jordi Peregruina i Toni Trujillo

Maria Tiscar i José Ramón Gallardo

Prova Masculí Exprés

Andrés Millán

 Senen Bacardit

José Carlos Bellido

Prova Femení Exprés

Jeni Martínez i Judit Caselles

Tracks de Frontera, la ruta estable de la Limits Land Bike què es podrà fer tot l’any 

Més enllà de la Limits Land Bike, les persones que tinguin interès en circular per bona part dels camins per on ha transcorregut la cursa, ho podran fer gràcies a Tracks de Frontera. Aquest traçat  va ser creat per un grup de particulars veïns de la zona i la baCiCleta, empresa de lloguer de bicicletes elèctriques de Calaf, tenint en compte tot allò que s’hi pot trobar a nivell històric, paisatgístic i cultural i tenint molt present el territori i la seva gent.

D’aquesta manera, qualsevol biker podrà fer el recorregut durant tot l’any, gestionat per part de Tracks Tour, on es podran contractar tots els serveis per a poder gaudir d’aquesta ruta en uns quants dies i, d’aquesta manera, endinsar-se en una terra que, en època medieval, va ser límit fronterer entre els comtats catalans i els territoris sarraïns.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*