Inici Atletisme El CAI Petromiralles es classifica per a la final «A» del Campionat...

El CAI Petromiralles es classifica per a la final «A» del Campionat de Catalunya de Clubs

Els atletes dels equips absoluts masculí i femení del C.A. Igualada Petromiralles aconseguiren el 4t. lloc global, confirmant la seva classificació per a la Final «A», a la 2ª jornada del Campionat de Catalunya de clubs, que es va dur a terme dissabte a les pistes d’Amposta. El vent va bufar amb gran intensitat, influïnt particularment en les proves de velocitat i tanques disputades amb vent contrari, i en les de salts, amb vent favorable. També en la resta de proves va influïr clarament en els registres assolits.

En la puntuació global de les 2 Jornades, el CAI Petromiralles, amb 50.042 punts, està situat en un magnífic 4t. lloc entre els 33 clubs participants, per darrera de l’A.A. Catalunya (53.515 p.), del Cornella Atl. (52.212 p.) i de l’ISS-L’Hospitalet (51.919 p.), i per davant de l’Avinent Manresa (50.005 p.), i del F.C. Barcelona, 6è amb 49.840 p., entre altres. La Jornada final, amb la participació dels 8 millors equips del Campionat, es durà a terme el proper 7 de Maig, diumenge tarda, en pistes pendents de confirmar.

En la 2ª Jornada del grup A de dissabte a les pistes d’Amposta el CAI Petromiralles, amb algunes baixes en la seva formació, va ser 2n. amb 24.560 punts, darrera de l’Avinent Manresa, guanyadors amb 24.999 punts, i per davant del Lleida UA., 3ers. amb 24.365 punts, del C.A. Tarragona, 4ts. amb 18.989 punts, de l’Esportiu Penedès, 5ens. amb 13.378 punts, i del Dinami-k de Vilanova i la Geltrú, 6ens. amb 11.313 punts. La U.A. Montsià va sumar 10.271 punts, i el C.A. Terres de l’Ebre 8.689, al Critèrium Català de Clubs.

De l’actuació dels i les atletes igualadins, cal destacar les victòries de Santi Ramos en 110 m. tanques, amb 15″36 i de Darío Sirerol en el Triple Salt, amb 14,46 m. , i els 2ns llocs d’Iván Zarco en 3.000 m. Obstacles, amb 10’07″04, de Guillem Carner en 400 m.ll. amb 52″65, d’Albert Nogueras en 1.500 m.ll. amb 4’07″07, seguit d’Abdessamad Oukhelfen, 3r amb 4’09″44 en masculins. També 3ers foren Adrià Bertran en Disc, amb 35,57 m., i Josep Mª Lagunas en Martell, amb 36,76 m. i l’equip de relleus de 4 x 100 m. amb Aleix Marín – Aitor Caldito – Oriol Castells i Victor Pifarré, amb 44”22.

En femenines van sobresortir Cora Salas, guanyadora en Llargada, amb 6,05 m., Paula Blasco 1ª en 1.500 m.ll., amb 4’53″35, i també els segons llocs de Marta Garrido en Javelina, amb 34,72 m., d’Anna Asensi en 100 m.ll. amb 13″24, de Dasha Malevich en Alçada, amb 1,58 m. i de l’equip de relleus fem. de 4 x 100 m. amb Gemma Ortega – Anna Asensi – Judit Bascompte i Cora Salas amb 50”09. Foren 3eres Marina Suria en 3.000 m. Obstacles amb 12’27″54, i Cris- tina Fernández en Pes, amb 9,79 m.