Inici General Cafè Digital de TICAnoia: La missatgeria instantània inunda l'empresa

Cafè Digital de TICAnoia: La missatgeria instantània inunda l'empresa

COMPARTIR

[Img #32625]Els serveis de missatgeria instantània s’han convertit en una part essencial de les nostres vides. Els fem servir constantment per comunicar-nos amb amics i familiars, però també per parlar amb companys d’oficina d’assumptes que sovint tenen a veure amb l’activitat de la nostra empresa. Qui no està en un grup de WhatsApp amb tots els seus col·legues de la feina?

 

És una realitat a la qual no podem donar l’esquena. Que les companyies prohibeixin l’ús d’aquestes eines és pràcticament impensable, però tampoc poden permetre que informació confidencial del negoci circuli per canals insegurs sense supervisió alguna. Secret professional, acords de confidencialitat o lleis de protecció de dades són algunes de les raons de pes per les quals aquest flux d’informació no ha de caure en mans de tercers i ha de ser controlat.

 

Durant el cafè, a càrrec de l’Ignasi Casanovas (fundador d’IMbee Messenger), analitzarem des de la vessant del nostre producte, quins pros i contres ofereix la tecnologia i quines opcions tenim per pujar a la onada de la missatgeria instantània dins la nostra companyia.

 

La sessió es farà el dimarts 18 d’octubre a partir de les 9.00h a la seu de la Unió Empresarial de l’Anoia i amb la organització de TICAnoia i la pròpia UEA. Les inscripcions, que donen dret a esmorzar i cafè, són limitades i gratuïtes i es poden fer al web de TICAnoia (www.Hcanoia.cat).

 

Els Cafès Digitals de TICAnoia són un espai de trobada en grup reduït per conèixer noves solucions i projectes en l’àmbit de les tecnologies de la informació, tot compartint l’esmorzar i un cafè.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*