Inici Societat Buff col·labora amb una iniciativa que vol reduir la mortalitat infantil als...

Buff col·labora amb una iniciativa que vol reduir la mortalitat infantil als països menys desenvolupats

COMPARTIR

Milions d’infants menors de 5 anys moren anualment als països més pobres, i més de la meitat és a causa de malalties que es podrien evitar o tractar amb vacunes a les quals no tenen accés per falta de recursos sanitaris i econòmics.

Per fer front a aquest problema, ja fa més d’una dècada que la Fundació Bancària ”la Caixa” desenvolupa el programa d’immunització infantil en zones de difícil accés sanitari a l’Àfrica i l’Amèrica Llatina, juntament amb Gavi, the Vaccine Alliance, amb el suport de la Fundació Bill i Melinda Gates i amb la col·laboració d’ISGlobal.

Amb l’objectiu d’ajudar a reduir la mortalitat infantil i protegir la salut dels més vulnerables, BUFF®, l’empresa igualadina fabricant d’accessoris de cap i coll, hi ha donat suport per segon any consecutiu i ha estat reconeguda per l’entitat, amb un segell de plata. L’aportació econòmica de la marca es destinarà a distribuir la vacuna pneumocòccica a Moçambic per protegir la població infantil contra la pneumònia, una de les principals causes de mortalitat infantil al món.

Gràcies a la solidaritat de BUFF® i a la de més de 3.000 empreses, 8.000 clients, empleats, microdonatius de ciutadans i el suport de la Fundació ”la Caixa” i la Fundació Bill i Melinda Gates, que multipliquen per quatre cada donació́, se salva la vida de 6,3 milions de nens i nenes menors de 5 anys als països més pobres del món.

Des de Buff apunten que «ara més que mai, la vacunació és un mètode de prevenció necessari i efectiu per salvar vides i per prevenir malalties, és per això que seguim amb el nostre compromís d’ajudar i protegir la salut dels infants en els països menys desenvolupats».

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*