Inici Societat Les botigues de la plaça Gran de Calaf reben el premi d’Innovació...

Les botigues de la plaça Gran de Calaf reben el premi d’Innovació turística de Catalunya

COMPARTIR

La Generalitat de Catalunya reconeix cada any amb uns guardons la feina del sector turístic català i la seva contribució perquè Catalunya sigui una destinació turística referent a escala internacional.

La finalitat dels guardons del turisme de Catalunya és reconèixer l’esforç i la dedicació de persones, empreses i institucions públiques i privades en favor del turisme, i servir d’instrument per estimular comportaments professionals i actuacions individuals o col·lectives que col·laborin a millorar la imatge turística de Catalunya i dels seus serveis turístics.

L’Ajuntament de Calaf va presentar el projecte “Les botigues de la plaça Gran, un tresor recuperat” i el Jurat, format pels components del Consell de la Taula de Turisme, ha determinat que el guardó en la categoria d’Innovació en accions promocionals i comercialització sigui per aquesta proposta.

Els premis són a títol exclusivament honorífic i no comporten cap dotació econòmica. L’entrega serà a càrrec del MH President de la Generalitat, Quim Torra, en un acte que tindrà lloc el dilluns 19 de novembre a les 18h al Palau de la Generalitat de Catalunya.

Les altres persones, empreses i institucions públiques premiades aquest 2018 han estat:

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès pel projecte “Camí de Vi” en la categoria millor experiència turística.
La Sra. Estela Mariné Roig pel treball de recerca centrat en la imatge i identitat de la Catalunya turística en la categoria de millor projecte de coneixement i recerca referit al sector turístic.
L’Associació Marques de Pastor pel projecte “El cinquè llac” en la categoria de turisme responsable.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*