Inici Festes Bona participació al Mercat Figueter de Capellades

Bona participació al Mercat Figueter de Capellades

COMPARTIR

[Img #28331]Capellades va celebrar el passat diumenge una nova edició del Mercat Figueter, una jornada tradicional que va estar presidida per un temps molt assolellat.

[Img #28332]

Durant tot el dia es va poder gaudir d’un munt de propostes variades per a totes les edats, distribuïdes pels diferents espais de la vila. Els més petits van fer passejades amb poni, manualitats diverses a moltes parades, atraccions ecològiques i un conte infantil. Els més grans van haver de triar entre les actuacions de la Coral Xeremell, la Banda de l’Escola de Música, els Falcons de Capellades, els Gegants i les propostes més que variades de moltes entitats que van participar activament al Mercat Figueter. Passejant pel circuït de la Fira es podien trobar antiguitats, artesanies i propostes de menjar diverses, plaques de cava i els comerços de Capellades que també van aprofitar la jornada per mostrar els seus productes.

 

La inauguració es va fer a les 11.30, a l’estand de l’Ajuntament, on l’Alcalde, Aleix Auber, acompanyat de totes les autoritats locals, va desitjar a tothom una bona fira i va agrair la participació tant de les entitats com dels botiguers. En el mateix sentit es va manifestar el regidor de Promoció Local, Àngel Soteras, qui va recordar que el Mercat Figueter és un bon aparador del gran dinamisme associatiu i comercial de la vila.

 

Els Falcons estrenen temporada a casa

 

Els Falcons de Capellades van ser-hi presents a la inauguració, amb la seva estrena de la temporada a casa, on es van veure canvis respecte la temporada passada.

 

Van entrar a Plaça amb 12 Pilars de 2 per iniciar la seva recent figura, anomenada Molí de la Vila, amb tres Pilar de 3 centrals i 8 Pilars de 8 rodejant-los i voltant-los tots, molt aplaudida per la seva sincronització, van continuar amb la Pira de 10 amb les posicions noves, fa quinze dies la van pujar un pis més per primer cop i s’ha de consolidar, Vol de 4 i dos Vols de 3 simultanis, la Serra de 8 puntes amb Pilar de 3 al mig, Espelma 2×2 i Espelma 2×1 i per acabar la jornada Pilar de 4.
 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*