Inici Futbol Bona jornada per la base del Futbol Sala Capellades

Bona jornada per la base del Futbol Sala Capellades

INFANTIL:

CFS CAPELLADES 4 – AE JOVIAT 1

Gran partit el que va jugar el Capellades dissabte passat contra un equip amb el qual es va perdre a la primera volta i amb el qual ens jugàvem la tercera posició. L’actitud dels jugadors va ser de 10, tant en defensa com en atac. El Capellades era l’encarregat de crear joc i la Joviat només inquietava la nostra porteria amb esporàdics contaatacs. Fruit d’això es va avançar al marcador. El Capellades no va abaixar el ritme i amb una forta pressió i bon joc en atac va aconseguir tres gols abans de la mitja part. A la segona es va aguantar la forta sortida de la Joviat i el guió va tornar a ser el mateix aconseguint el definitiu 4-1.
Van marcar: Jan Pamies 2, Quim Riba1 i Ricardo Cerviño 1

CADET YUYU:

BAR YU-YU CAPELLADES 0 – ESPARREGUERA C.F.S.»A» 5

Partit molt tàctic el jugat per aquests dos equips, començava la primera part amb la sorpresa que l’Esparreguera deixava treure la pilota tranquil·lament al Capellades i esperava al mig del cap, a partir d’aquí efectuava una forta pressió sobre els jugadors del Capellades que amb moltes ocasions era de dos contra un per intentar robar la pilota i sortir ràpidament al contracop, amb la mala sort que la primera pilota perduda pel Capellades al mig del camp es convertia en el 0 a 1. Després d’aquest gol, el partit va seguir amb la mateixa tònica, el Capellades movent la pilota, intentant trobar el forat per bon aconseguir ocasions de gol, cosa que va aconseguir en diverses vegades però unes per la mala sort i altres per la mala punteria, no van aconseguir igualar el partit. Amb un altre ràpid contracop l’Esparreguera va aconseguir el 0 a 2, amb el que s’arribava al final de la primera part.

La segona part continuava totalment amb els mateixos sistemes tàctics. El Capellades torna a tenir alguna ocasió de gol però no aconseguir retallat les diferències, i l’Esparreguera aconseguia un parell de gols més. Llavors el Capellades, pocs minuts abans del final, provava d’escurçar diferències jugant amb el porter-jugador, però tampoc ho aconseguia i els visitants finalment aconseguien el 0 a 5.

Un resultat injust doncs el Capellades va tenir ocasions de gol per poder entrar en el partit.

Van jugar: Izan Blanco, Joel Honrubia, Alex Juan, Victor López i David Lozano.

També van jugar: Sergi Sánchez, Marc Fernández.

CADET ÀNGELA

BAR NOU CA L’ÀNGELA CAPELLADES 5 – ESPARREGUERA C.F.S. “B” 1

Tot i que el partit es va jugar passades les dotze del migdia, els nois estaven dormint. De fet, van estar dormint durant tot el partit i això va provocar que es veiés, amb tota seguretat, el pitjor partit del què portem de temporada.
Nombroses errades en les passades, de marcatge, manca de pressió, en resum, apatia general.
La sort va ser la por que va mostrar l’equip contrari en tot el partit i que no van tenir el seu dia més anotador, si no el resultat hauria estat molt diferent.

Van jugar: Marcel Colet, Nil Sabater, Pau Soteras, Oriol Perez i Marc Vela. També, Sergi Soler i Xavi Ferrera.

Gols: Nil Sabater (1), Marc Vela (2), Pau Soteras (2).

OLESA “B” 3 – BAR NOU CA L’ÀNGELA CAPELLADES 5

Diumenge es va jugar un partit ajornat que l’equip tenia de la setmana anterior. El que havia de ser un partit fàcil, tot veient el resultat del partit d’anada, va esdevenir un dels millors i més intensos partits de la temporada.
L’equip rival, va convocar jugadors de l’altre equip cadet de l’entitat, el qual són líders de la categoria i es va veure un partidàs en tots els aspectes.
El partit va ser molt atractiu pels espectadors i molt dur a la pista. Després que el NOU CA L’ÀNGELA s’avancés en 3 ocasions al marcador, els locals van aconseguir igualar el partit a 3 gols quan restaven 2 minuts de partit.
El resultat era molt dolent pels visitants ja que possiblement s’esfumaven totes les opcions d’aconseguir el subcampionat, i és per això que es va sortir a jugar amb porter jugador. El resultat va ser excel·lent, ja que en la primera possessió de pilota, es va aconseguir un autèntic golàs.
Després d’aquest gol i en una jugada a la contra, es va rematar el partit amb el definitiu 3-5.

Van jugar: Marcel Colet, Nil Sabater, Oriol Guinart, Oriol Perez i Marc Vela. També, Sergi Soler, Jan Pàmies i Andreu Margarit.

Gols: Oriol Perez (1), Marc Vela (2), Sergi Soler (2).