Inici Societat Les biblioteques d’Igualada i Piera amplien horaris en època d’exàmens

Les biblioteques d’Igualada i Piera amplien horaris en època d’exàmens

COMPARTIR

L’equipament juvenil municipal La Kaserna i la Biblioteca Central d’Igualada sumen esforços aquest 2017 per oferir, durant els propers quatre caps de setmana, un espai estable d’estudi fins a la mitjanit per als joves de la ciutat que han de preparar els seus exàmens. A la biblioteca de Cal Font, doncs, els joves a partir de 16 anys que ho desitgin, podran tenir accés a una sala específica per estudiar, sense servei de préstec de llibres, que obrirà els dissabtes, 27 de maig i 3, 10 i 17 de juny, de 16:30 a 00h, i els diumenges, 28 de maig i 4, 11 i 18 de juny, entre les 10 i les 13:30h i entre les 16:30 i les 00h. La sala disposa de servei Wi-fi, l’aforament és limitat i no es poden reservar seients a terceres persones ni es pot ocupar un lloc per absències superiors a 20 minuts. Es pot trobar més informació al web www.igualadajove.cat.

La Biblioteca de Piera amplia horaris

Del 20 de maig al 18 de juny s’ampliarà l’horari de l’equipament per oferir aquest servei de suport als estudiants coincidint amb l’època d’exàmens

Diversos monitors oferiran suport i vetllaran per facilitar un espai d’estudi agradable i fàcil per a totes les persones que en vulguin fer ús, a més d’ajudar a resoldre els dubtes que puguin tenir els estudiants.

L’horari de l’aula d’estudi serà cada dia de la setmana de 15.30 h a 20.30 h i dimarts, dijous i els caps de setmana, també al matí, de 10 a 14 h. Aquest servei, ofert per l’Ajuntament de Piera, està dirigit als majors de 16 anys que estiguin cursant ESO, batxillerat, cicles formatius o estudis universitaris o que necessitin estudiar per concursos d’oposicions.

FER UN COMENTARI

*