Inici Cultura La Biblioteca d’Òdena acull l’exposició ‘Orquídies silvestres de Catalunya’

La Biblioteca d’Òdena acull l’exposició ‘Orquídies silvestres de Catalunya’

COMPARTIR

La Biblioteca l’Atzavara d’Òdena ha presentat l’exposició ‘Orquídies silvestres de Catalunya’, del Grup Orquidològic de Catalunya (GOC), grup de treball de la Institució Catalana d’Història Natural.

L’exposició presenta una col•lecció de 37 fotografies d’orquídies silvestres, fetes per diferents autors en el seu hàbitat natural arreu del país i es podrà visitar fins al dia 25 de març.

Enguany, l’Ajuntament d’Òdena amb la col•laboració del Grup d’Orquídies de l’Anoia (GOA) han editat el calendari 2023 per posar en valor el ric patrimoni natural que té Òdena, gaudir-lo, protegir-lo i estimar-lo.

El calendari dona llum a l’estudi que es fa des del Grup d’Orquídies de l’Anoia per conèixer totes les espècies d’orquídies silvestres que es pot trobar a la comarca, la seva abundància, quan floreixen i a on les podem trobar.

Òdena és un municipi molt ric en orquídies i el calendari recull imatges de 12 de les 21 espècies citades en el terme d’Òdena fruit d’aquest estudi.

L’exposició es podrà veure del 13 al 25 de març a la Biblioteca l’Atzavara, al carrer de la Guixera, 8, d’Òdena, cada tarda de dilluns a divendres de 15:30 a 20:00 h i els matins de dimarts, dimecres i dissabtes de 10:00 a 13:00 h.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*