Inici Destacats Automercat tanca edició amb la venda del 40% dels vehicles exposats

Automercat tanca edició amb la venda del 40% dels vehicles exposats

COMPARTIR

Fira Igualada ha tancat l’edició d’enguany de l’Automercat, la Fira del vehicle d’ocasió, amb un notable augment de les vendes de cotxes i amb satisfacció per part d’expositors i organització.

La Fira, que es va haver de posposar per la previsió i posterior presència de pluges la primavera passada, va comptar amb la participació de 15 concessionaris d’automoció locals, que van aprofitar l’esdeveniment anual per mostrar les seves ofertes al llarg dels 8.000 m2 d’exposició ubicats a l’aire lliure al Polígon de Les Comes.

Del total de 289 vehicles exposats, els visitants van adquirir-ne 115, la qual cosa suposa un 40% dels automòbils exposats a la Fira. La xifra supera amb escreix la de l’any passat en què es van vendre 95 cotxes.

Un dels atractius de la Fira Automercat és el sorteig de 1.000 euros entre tots els compradors d’un vehicle a la Fira. Enguany el guanyador d’aquest import ha estat Lluís Samper Villarroel, que va adquirir un VOLVO V40 al concessionari Motorcat Premium.

Ara Fira Igualada treballa ja en l’organització de la propera cita firal. Aquesta serà el proper cap de setmana, els dies 5,6 i 7 d’octubre, dates en què se celebrarà una nova edició de Tastanoia.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*