Inici Atletisme Atletes del CAI, campions en veterans i Sub-23

Atletes del CAI, campions en veterans i Sub-23

Eva Ribalta (CAI), campiona d’Espanya en veteranes

L’atleta del C.A. Igualada Petromiralles Eva Ribalta, va proclamar-se el passat diumenge  Campiona d’Espanya en Veteranes categ. F-35, en la prova corresponent als Campionats d’Espanya dels 10.000 m.ll. per Veterans/es, disputats conjuntament amb les Proves Combinades i amb la Pentatló de LLançaments de les diferents categoríes  a Monzón (Osca), i que comptaren amb la participació dels atletes estatals masc. i fem. capdavanters de l’especialitat, entre ells 2 atletes del CAI Petromiralles.

Eva Ribalta assolía una magnífica 1.ª posició – Or – en categ. Veteranes F-35 en els 10.000 m.llisos fem., amb un bon registre de 39’04”93, proclamant-se Campiona d’Espanya en una brillant actuació.

Miquel Comella es va retirar per indisposició en els 10.000 m.ll. en Veterans M-45, complertant l’actuació dels 2 atletes del CAI participants als estatals dels 10 Km. per Veterans de Monzón.

Bernat Azcona, primer Sub-23 als 10 km. FEDAC Guissona i a la Cursa dels Íbers d’Arbeca

[Img #14408]L’atleta Juvenil del C.A. Igualada Petromiralles Bernat Azcona, va assolir la 1.ª posició en categ. Sub-23, en les curses dels 10 Km. FEDAC Guissona, disputada el passat 6 d’Abril, i en la 1.ª Cursa dels Ibers, disputada el passat diumenge 13 d’Abril a la població lleidatana d’Arbeca, en destacades actuacions de l’atleta del CAI.

[Img #14407]

Bernat Azcona era el 8.é. gral. masculí i 1.er. en categ. Sub-23 a la cursa FEDAC de Guissona, amb 38m. 34seg. en la prova sobre els 10 Km., en la que es va imposar Jaume Farré – Livestrong – amb 34m. 55 seg., i era 1.ª fem. Yolanda Cebrián – Indep. – amb 42m. 53 seg..

Pel que fa a la 1.ª Cursa dels Ibers d’Arbeca, també sobre 10 Km., Bernat Azcona era 12.é. gral. i 1.er. Sub-23, amb un registre de 38m. 01 seg., Es va imposar Alexandre Tàssies – C.E. Linyola – amb 35m. 02seg., mentre en femenines s’imposava Yolanda Cebrián – Indep. – amb 42m. 06seg..