Inici Destacats ‘I ara què?’, xerrada de Joan Tardà a la Pobla de Claramunt

‘I ara què?’, xerrada de Joan Tardà a la Pobla de Claramunt

COMPARTIR

El polític d’Esquerra Republicana ha triat la Pobla per donar una de les seves xerrades sobre la situació actual de l’independentisme d’esquerres al nostre territori.

L’acte que és dura a terme el dijous 5 de març al Teatre Jardí, de La Pobla de Claramunt, a les 19.30.

Un acte obert tothom, l’ex diputat al Congrés dels diputats a Madrid des del 2004 al 2019, on va ser portaveu del grup parlamentària d’Esquerra Republicana, és ben conegut a la comarca, ara ha triat la Pobla com espai on exposar la seva visió del moment històric que estem vivint i refermant el seu compromís amb la comarca i els seus veïns i veïnes.

La xerrada és dura en un ambient distès, com sempre ha fet, els i les assistents tindran temps de compartir i preguntar per la seva experiència al capdavant de la força quan estava a Madrid i a la seva trajectòria política.

En Joan Tardà va deixar la primera línia política l’any 2019, després de quinze anys ha defensat els drets socials i nacionals al Congrés dels Diputats a Madrid, actualment continua amb la seva activitat com referent de la lluita independentista arreu i escriptor de diversos llibres d’actualitat política.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*