Inici Societat Anna Forcada, nova gerent de l’Institut Català de Salut a la Catalunya...

Anna Forcada, nova gerent de l’Institut Català de Salut a la Catalunya Central

COMPARTIR

Anna Forcada ha estat nomenada nova gerent de l’ICS a la Catalunya Central, en substitució d’Anna Aran, que ha passat a ser gerent de l’Àmbit Metropolità Nord de la Regió Sanitària de Barcelona del CatSalut.

Anna Forcada és llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona; especialista en Medicina Familiar i Comunitària a la Unitat Docent Centre; té el Màster en Atenció Primària de Salut per la Universitat Autònoma de Barcelona, el Programa de desenvolupament per a directors d’equips d’atenció primària –impartit conjuntament per l’ICS i EADA-, i el Mestratge en Direcció d’Institucions Sanitàries de la UAB.

En l’àmbit professional, ha desenvolupat tasques assistencials entre el 2001 i fins a l’actualitat. Ha tingut responsabilitats en la gestió sanitària com a directora de l’Equip d’Atenció Primària Manlleu (2007-2016), en els últims dos anys, compartint-la amb la Direcció de l’Equip d’Atenció Primària La Vall del Ges. Des del setembre de 2016, i fins a l’actualitat, ha estat directora del Servei d’Atenció Primària Bages-Berguedà-Solsonès de l’ICS Catalunya Central.

Exercia la tasca docent com a tutora de residents de Medicina Familiar i Comunitària des del 2007 i fins al 2016. Ha participat també en el tribunal de les oposicions de medicina familiar i comunitària i de farmàcia.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*