Inici Gent Amb l’aniversari de Bienvenida Pié, Piera té cinc centenaris

Amb l’aniversari de Bienvenida Pié, Piera té cinc centenaris

COMPARTIR

[Img #6997]El dilluns 6 de maig el nom Bienvenida Pié, Assumpta per a les persones i amics que la tracten en el dia a dia, es va afegir al reduït grup de cinc persones centenàries de Piera. D’arrels tarragonines, Bienvenida Pié i Macip va néixer un 6 de maig de 1913 a Valls. Durant la major part de la seva vida, però, va viure a la ciutat de Barcelona juntament amb el seu marit i el seu únic fill, l’Antonio, avui casat i resident a la població madrilenya de Pinto.

Els qui la coneixen diuen que sempre ha estat amiga dels seus veïns, treballadora, molt familiar i religiosa, fins que ja vídua i a l’edat de 85 anys va decidir entrar com a resident, juntament amb la seva germana, a la Fundació Privada Residència Sant Bonifaci de la Vila de Piera. El passat dilluns va celebrar, envoltada de tots els qui l’estimen, els seus 100 anys de vida. Van acompanyar-la en aquesta celebració, la seva família, els membres del patronat de la residència, residents i amics.

A la Sala polivalent de la F.P.Residència Sant Bonifaci també van ser-hi presents l’alcalde de Piera i també membre del patronat, Jaume S. Guixà, i la regidora de Benestar Social, Mª Teresa Guzmán, que van retre homenatge a la senyora Assumpta, que és com li agrada que l’anomenin, obsequiant-la amb una placa i un ram de flors. Un matí molt especial amb cantada de cançons, entrega d’obsequis, parlaments i, en definitiva, compartint amb ella una celebració senzilla però que va ser per a tots els assistents molt emotiva.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*