Inici Política Albano-Dante Fachín presenta el projecte Octuvre divendres a Igualada

Albano-Dante Fachín presenta el projecte Octuvre divendres a Igualada

COMPARTIR

Albano-Dante Fachín serà aquest divendres al Casal Popular – El Foment presentant la plataforma informativa Octuvre, que ha impulsat junt amb Marta Sibina.

Octuvre. és un projecte de periodisme d’investigació, activisme i denúncia, que es caracteritza per arribar al fons de qüestions “delicades”, que altres mitjans no volen o no poden desenvolupar.

El seu estil punyent s’ha donat a conèixer en les presentacions que fan per les xarxes socials i pel seu canal de Youtube, on recentment han començat a fer emissions en directe.

Albano va ser diputat al Parlament de Catalunya entre 2015 i el 27 d’octubre del 2017, quan es dissol la cambra catalana en aplicació de l’article 155.  El 2017 va fundar el partit Som Alternativa, amb el qual es va presentar a les eleccions Generals espanyoles del 2019, en coalició amb Poble Lliure i Pirates de Catalunya, sense aconseguir representació.

El seu estil de fer política l’ha traspassat al projecte informatiu Octuvre, sota el lema “T’explicarem allò que els grans mitjans mai t’explicaran”.

L’acte es farà al Casal Popular El Foment -respectant les mesures sanitàries– aquest divendres 17, a les 19:30. Organitzat per Assemblea Igualada i el mateix Casal-El Foment.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*