Inici Societat Agraïment a l’Hospital d’Igualada dins el projecte “Porta’m a les UCI”

Agraïment a l’Hospital d’Igualada dins el projecte “Porta’m a les UCI”

COMPARTIR

L’associació MPS, de malalties Lisosomals com les Mucopolisacaridosis i síndromes relacionades, ha fet arribar un agraïment a la UCI de l’Hospital d’Igualada. El director de l’entitat, Jordi Cruz, ha entregat un missatge d’agraïment en nom de tota l’entitat al Dr. Carles Triginer, coordinador del Servei de Medicina Intensiva, i a M. Rosa Torres, supervisora de la mateixa àrea.

El doctor Triginer ha destacat la tasca de l’Associació davant la situació de pandèmia, que s’ha vist obligada a replantejar el seu suport familiar a modalitats que garantissin la seguretat de les persones afectades; i ha donat ànims a seguir treballant pel benestar de les persones que pateixen malalties lisosomals.

L’acció forma part de la iniciativa “Porta’m a les UCI”, dins el projecte de “La ruta de Woody”, que durant aquests mesos reparteix missatges d’agraïment a tot el personal sanitari de les unitats UCI de tot el territori espanyol, per a posar en valor la seva professionalitat i sacrifici durant aquests mesos de pandèmia. En el cas d’Igualada, donat que l’entitat té la seu a la capital anoienca, el director Jordi Cruz n’ha fet l’entrega en nom de tota l’entitat.

MPS Espanya i les famílies interessades a col·laborar en el projecte, fan arribar un missatge compartit, juntament amb una caixa de galetes Birba, a cada unitat UCI. La iniciativa ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’empresa camprodonesa amb l’entitat.

“La ruta de Woody”, la xarxa solidària del peluix de PortAventura

“La ruta de Woody” és un projecte social i didàctic de MPS Espanya que té com a objectiu donar a conèixer les malalties lisosomals i transmetre informació a altres nens i nenes, i les seves famílies.

El projecte, que compta amb la col·laboració de la Fundació PortAventura, consisteix en passar una nit amb el peluix Woody i aprendre sobre aquesta malaltia gràcies al material didàctic que porta en la seva motxilla. En acabar l’estada, haurà de ser cedit a una altra família per a estendre la xarxa de contactes i arribar al màxim número de població possible.

El peluix, a més de tenir un xip localitzador, porta un llibre divulgador per a ser llegit i compartit, un passaport per a deixar constància dels llocs visitats i una guia explicativa del projecte. Ja hi ha més de 30 Woodys per tota Espanya recorrent el territori donant a conèixer el projecte de MPS España.

Un dels projectes en el marc de “La ruta de Woody” és el nou projecte “Porta’m a les UCI”, que pretén ser una aventura més, aquest cop per enviar un agraïment sincer al personal sanitari.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*