Inici Destacats El 73è Gran Premi Ciclista d’Òdena, passat per aigua

El 73è Gran Premi Ciclista d’Òdena, passat per aigua

Coincidint amb la Festa Major, Òdena va acollir el 73è Gran Premi Ciclista d’Òdena, la cursa històrica que, des de l’any 1950, la Unió Ciclista Igualadina organitza al municipi. La jornada va anar passada per aigua i va situar a l’equip rus Team MP Group-Doltcini en primer i segon lloc, i a l’equip Esetec-Salazones Ricardo Fuentes en segona posició.

La cursa, inclosa dins la categoria de Grans Clàssiques, també es va incloure dins el calendari Nacional per a participants Sub23, Èlit i Màster 30, prevista al calendari de la Federació Catalana.

La classificació va ser la següent: en primera posició, Vlas Shischkin (Team MP Group-Doltcini) amb un temps de 3:45:38; en segona posició Mikhail Postarnak (Team MP Group-Doltcini) a 0:37; Gerard Ledesma (Esetec-Salazones Ricardo Fuentes) a 1:15, en tercera; Ilya Savekin (Controlpack) a 2:31, en quarta; Denis Denisov (Penya Ciclista Baix Ebre) a 2:37, en cinquena; Aleix Sierra (CC Lleida-Dpedros) a 4:06, en sisena; Jaume Espuis (Controlpack) a 4:06, en setena; Ricard Fitó (Illes Balears Arabay Cycling) a 4:12, en vuitena; Tristan Cardew (Equipo EBS) a 4:17, en novena; i Eloi Salas (Team MP Group-Doltcini) a 4:26, en desena.

L’equip guanyador va ser Team MP Group-Doltcini; el premi muntanya, de l’Ajuntament de Rubió, va ser per Vlas Shischkin (Team MP Group-Doltcini); i el permi esprint especial, gentilesa de l’Ajuntament de Montmaneu, per Mikhail Postarnak (Team MP Group-Doltcini).

2a edició de la Cursa Ciclista Òdena Kids

Per segon any consecutiu, i coincidint amb la 73a edició del Gran Premi d’Òdena, també es va celebrar el GP d’Òdena Kids, cita puntuable per a la Copa Catalunya Infantil, de la que era la tercera prova puntuable del calendari.

Odena Kids va comptar amb 100 ciclistes inscrits de les diferents categories de promoció. Amb motiu de la pluja, després de la disputa de les proves de pre benjamí, benjamí, principiant i aleví, es van haver de suspendre les curses de la categoria infantil.