Inici Atletisme 370 corredors participen a la primera Reis Race

370 corredors participen a la primera Reis Race

COMPARTIR

[Img #3568]La original proposta esportiva dels Moixiganguers d’Igualada pel dia de Reis, la Reis Race, ha estat tot un èxit. 370 corredors han fet un recorregut de 10 quilòmetres pels indrets més singulars i representatius d’Igualada.

El guanyador de la primera Reis Race ha estat l’atleta igualadí Roger Roca, que ha recorregut els 10 quilòmetres en 32 minuts i 34 segons. En segona posició ha quedat el també igualadí Albert Moreno, que ha fet un temps de 33 minuts, i en tercera posició Joan Rosich, amb 34 minuts i 48 segons. En dones, la guanyadora ha estat [Img #3565]Jackeline Gómez, que ha completat el recorregut en 42 minuts i mig, seguida de Florence Bertholet i Caroline Hammargren. Es pot consultar la classificació completa a la pàgina web de la Reis Race.

La cursa ha passat per racons singulars de la ciutat d’Igualada, com el claustre de l’Escola Pia, l’Asil del Sant Crist, el barri del Rec d’Igualada o l’antic Escorxador. A més, el circuit urbà de la cursa també passava per l’interior del local d’assaig dels Moixiganguers, Cal Tabola. En acabar la cursa, els corredors s’han endut com a [Img #3566]obsequi un tradicional Tortell de Reis i una ampolla de cava.

Els organitzadors han agraït la tasca dels més de 50 voluntaris que han fet possible la cursa, una bona experiència a la qual volen donar continuïtat.

[Img #3567]

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*