Inici Destacats 12 centres educatius d’Igualada i 373 alumnes participen a la Mostra de...

12 centres educatius d’Igualada i 373 alumnes participen a la Mostra de Teatre Escolar

COMPARTIR

Durant el mes de maig i juny tindrà lloc una nova edició de la Mostra de Teatre Escolar al Teatre Municipal l’Ateneu, una iniciativa que es porta a terme des de 1979 i que enguany aplega un total de dotze centres educatius d’Igualada, que oferiran l’obra de teatre que han preparat al llarg del curs. En total hi participaran 373 joves actors i actrius, des de Primària fins a ESO.

La primera actuació serà aquest 2 de maig, a les 15:30h, a càrrec de l’Escola Àuria, que presentarà els espectacles Frankenstein i Harry Potter. En total 27 actors i actrius sota la direcció de Víctor Borràs. La següent escola serà la Ramon Castelltort, que el dia 11 de maig oferirà cinc obres: Blancaneus i els set nans, Aqualata: la llegenda d’Igualada, Què fem amb el drac?, Final de curs i La sospita està servida.

El dijous, 17 de maig, a les 19:30h, l’escola Emili Vallès actuarà amb l’espectacle Unes colònies diferents. El Gabriel Castellà ho farà el divendres, 18 de maig, a les 11h, oferint El zoo d’en Pitus, i el 19 de maig, a les 17h, l’escola Garcia Fossas oferirà sis espectacles: Sister Act: torna al convent, El peix irisat, Les princeses també es tiren pets, La piràmide i el tresor perdut, Les set cabretes com una cabra i La clínica dels embolics.

El 22 de maig, a les 19h, l’Escola Dolors Martí presentarà De Camí cap a Oz! i I tu d’on vens?. El 23 de maig l’Institut Milà i Fontanals presentarà Shreck i, el dia 29 de maig, l’Institut Pere Vives Vich representarà una obra titulada RelAccions Adolescents i El (pre)judici. El col·legi Montclar-Mestral, el dia 30 de maig, presentarà Aquilí i al Llàntia d’Aladí, l’Institut Badia i Margarit interpretarà Tastant la Commedia dell’Arte el 31 de maig a les 19h, l’Institut Joan Mercader presentarà Tot Shakespeare el dia 1 de juny a les 13h i a les 20h. La darrera actuació anirà a càrrec de l’Escola Pia, amb el títol Lisístrata, el 18 de juny a les 20:30h.

Totes les actuacions es representaran al Teatre Municipal l’Ateneu i l’accés és lliure i gratuït.

FER UN COMENTARI

*