Inici Societat 113 Maison guanya el concurs del Rec.0 i 080 Barcelona Fashion

113 Maison guanya el concurs del Rec.0 i 080 Barcelona Fashion

COMPARTIR

El barri del Rec d’Igualada tornarà a transformar-se del 9 al 12 de maig amb una nova edició del Rec.0. Dins de les accions que ja s’han dut a terme destaca el premi que 080 Barcelona Fashion i Recstores van atorgar la setmana passada a 113 Maison, firma guanyadora del concurs que les dues entitats obren a dissenyadors i marques emergents guanyant una pop-up store gratuïta a la zona de disseny independent durant els quatre dies del Rec.017 per promocionar-se i vendre els seus estocs.

Un jurat format pel dissenyador Josep Abril, la periodista de moda Margarita Puig, un membre de 080 Barcelona Fashion i un membre de Recstores han premiat 113 Maison d’entre una setantena de dissenyadors emergents i maques joves que han participat al concurs. Les marques Verdugo Clothing i Into han estat, juntament amb la marca guanyadora, les tres propostes finalistes.

Josep Abril fou l’encarregat de lliurar el premi en un acte que va tenir lloc a NU#02, l’espai que comparteix amb les dissenyadores Miriam Ponsa i Txell Miras al centre de Barcelona. L’acte va comptar amb la presència del jurat, participants al concurs, escoles de disseny de moda i premsa del sector.

Un centenar de marques de moda, més de 50 antics espais industrials transformats, 3 escenaris de música i 34 food trucks són els ingredients principals de la pròxima edició del Rec.017, que espera rebre uns 120.000 visitants.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*