Inici Atletisme Oriol Alonso (CAI Triatló) guanya la IX Duatló de Granollers Jove en...

Oriol Alonso (CAI Triatló) guanya la IX Duatló de Granollers Jove en categoria infantil

El passat 26 de Gener els joves triatletes del CAI Triatló es van desplaçar al circuit de Montmeló per disputar la Duatló puntuable per el circuit Jove.

Passada la boira matinal i sota un sol radiant es va donar la primera sortida conjunta on 73 nens i nenes hi participaven. La distància de la prova eren 2000m de cursa a peu, seguits de 8000m de bicicleta de carretera i 1000m de cursa a peu.

Guim Gabarró, en el seu debut a la categoria va acabar en una 14a posició general després d’una molt bona cursa lluitada d’inici a fi. Júlia Oliveras amb una bona actuació durant tota la prova aconseguia una meritòria 6a posició de la categoria i una 29a posició general.

Oriol Alonso va dominar la prova des d’un primer moment aconseguint la 1a posició absoluta demostrant la seva excel·lent progressió.

Pel que fa a la categoria Aleví, Biel Monclús sota unes distancies de 1000m de carrera a peu, 3000m de bicicleta i 750m de carrera a peu, aconseguia arribar a mitja taula, agafant el ritme a la competició.