Inici Bàsquet Jornada de derrotes per l’Òdena Club de Bàsquet

Jornada de derrotes per l’Òdena Club de Bàsquet

[Img #25088]Júnior Masculí

Derrota del Júnior masc. en la primera jornada de competició del Nivell C, per 65-35 a casa del Vallirana. Partit complicat que de seguida es va posar coll avall pels odenencs, que van intentar la remuntada al tercer quart, ja massa tard per a aconseguir-ho.

Sènior Masculí

Segona derrota del Sènior masc. en la tercera jornada, altre cop per una diferència mínima, tan sols 2 punts (57-59), contra l’Ipsi “B”. El partit va començar amb un Òdena endollat que deixava 6 minuts els visitants sense anotar. Però l’Ipsi es va refer i la tònica del partit va ser  d’igualtat al marcador. Un final de partit amb poca punteria local va condemnar als locals, que tot i això van tenir l’última bola per guanyar. Finalment la victòria va ser pels barcelonins.

Sènior femení

Debut de les noies del Sènior fem. aquesta temporada a Tercera Catalana amb derrota per 52-67 davant el Sant Just “B”. El partit va començar igualat en el marcador, i amb petites diferències de 4-5 punts a favor de les locals, però a finals del tercer quart un parcial visitant de 0-10 va trencar el partit. Des d’aquell moment les odenenques van trobar a faltar confiança i això es va notar en el tir i es va acabar l’encert.