Inici Atletisme Ariadna Ramos (CAI), campiona d’Espanya promesa indoor en triple salt

Ariadna Ramos (CAI), campiona d’Espanya promesa indoor en triple salt

[Img #13047]La vilanovina Ariadna Ramos va proclamar-se brillantment Campiona d’Espanya Promesa indoor en la prova del Triple Salt, amb un millor intent de 13,24 m., en el decurs dels 27.ens. Campionats estatals d’aquesta categoria, disputats el passat cap de setmana a Antequera (Màlaga), amb la participació dels atletes capdavanters de tot l’estat, nascuts els anys 1992/93/94.
Amb aquest registre millorava en 17 cm. el seu Rècord de Catalunya Promesa i Rècord d’Igualada absolut del passat 12 de Gener a Sabadell, i assolia novament la mínima pels Camp. d’Espanya Absoluts indoor dels propers 22 i 23 de Febrer a Sabadell, i la mínima pels Jocs del Mediterrani, en una sensacional actuació de l’anoienca.
La vilanovina va participar també en els 60 m. llisos, entrant 2.ª en la sèrie classificatòria amb 7”80, i amb un registre de 8”21 en s/f., que no li permeteren l’accés a la final.
Cristina Fernández, cinquena en llançament de disc al Campionat de Catalunya
L’atleta Juvenil del C.A. Igualada Petromiralles Cristina Fernández, va assolir diumenge  una destacada 5.ª posició absoluta en la prova del Disc fem. corresponent al Camp. de Catalunya de Llançaments d’Hivern, amb un millor intent de 33,63 m., a l’Estadi Joan Serrahima de Barcelona.
Bernat Azcona, dotzè en 3.000 metres llisos

L’atleta Juvenil del C.A.Igualada Petromiralles Bernat Azcona, va participar diumenge a la tarda al Campionat de Catalunya Juvenil Indoor en la prova dels 3.000 m.ll., en la pista coberta catalana de Sabadell, en la prova disputada conjuntament amb la Jornada de Control Absolut en la que participàren diversos atletes del CAI.  Bernat Azcona  assolía la 12.ª posició en els 3.000 m.llisos amb un registre de  9’45”17.
L’equip cadet femení del CAI, a la fase classificatòria del Campionat de Catalunya
El passat dissabte,  es van dur a terme a la pista coberta de Sabadell, les proves corresponents a la Fase Classificatòria  dels Campionats de Catalunya de Relleus Cadet “Indoor” per Clubs.
Hi participaren entre els equips capdavanters de la categoría, les components de l’equip Cadet fem. del CAI Petromiralles, en la prova  dels 4 x 200 m..

Les anoienques foren 2.es. de la 5.ª s/f.  amb un “crono” de 1’55”03,  amb l’equip format per Judit Bascompte – Mar Belenguer – Carla Cucurella  i Cristina Gabarró, el que no els donava el passi a la final