Inici Política La presidenta de l’ANC Carme Forcadell presentarà la campanya ‘Signa un Vot’...

La presidenta de l’ANC Carme Forcadell presentarà la campanya ‘Signa un Vot’ a Igualada

COMPARTIR

[Img #12243]

El cap de setmana de l’11 i 12 de gener tindrà lloc simultàniament, a tot Catalunya, la primera recollida massiva de vots de la campanya engegada per l’Assemblea Nacional de Catalunya: Signa un Vot per la Independència. Aquesta campanya s’orquestra per assegurar als ciutadans de Catalunya l’expressió de la seva voluntat de decidir i de ser independents,  davant de les dificultats polítiques i la continua negativa del govern espanyol a permetre la consulta programada pel 9 de novembre de 2014.  Aquesta campanya, però, no invalida la votació del 9N. Es tracta d’una alternativa a la possible oposició del govern espanyol.
A Igualada hi haurà 10 punts de recollida, repartits per tota la ciutat, on tothom  qui ho desitgi podrà dipositar els seus vots. Properament es detallarà on estaran ubicats aquests punts, així com els horaris d’obertura. El dia abans, divendres 10 de gener, hi haurà des de la 6 de la tarda fins a les 9 del vespre 4 punts cèntrics d’informació, on voluntaris degudament identificats repartiran als vianants flyers amb els horaris i les seus de la votació, així com una petita explicació de l’esmentada  campanya.
 
Pel que fa als actes que s’organitzaran a Igualada durant el cap de setmana de l’11 i el 12 de gener de 2014, cal destacar el que tindrà lloc el dissabte dia 11, a les 18.00 h.  al Teatre Municipal de l’Ateneu Igualadí,. on es comptarà amb la presència de la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell.
 
Tota la informació sobre els actes i els llocs de recull de vots de tota la comarca es podran consultar al facebook signaunvotanoia, al twitter @signaunvotanoia i al blog signaunvotanoia.wordpress.com.
COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*