Inici Bàsquet Xiki Almendro, nou entrenador de l’Events CB Igualada

Xiki Almendro, nou entrenador de l’Events CB Igualada

COMPARTIR

L’abrerenc Xiki Almendro pren el relleu d’en Sergi Alamillo al capdavant del primer equip femení del CBI, l’Events Club Bàsquet Igualada.

És un entrenador amb una dilatada experiència amb més de 20 anys entrenant equips femenins. Els seus inicis varen ser en el CB Abrera. Va ser ajudant d’en Lucas Mondelo al CB Olesa durant 4 temporades a Lliga Femenina 1, participant en dues Copes de la Reina i en 3 playoffs pel títol. En el tram final de la darrera temporada, es va encarregar de dirigir l’equip.  Posteriorment ha estat en equips femenins com el CB Cornellà, el NB Olesa, el CB Sant Andreu i el CB Esparreguera.

En Xiki destaca que el CBI és un club de referència del bàsquet català i en especial  del bàsquet femení en el qual es realitza un gran treball a la base. Ressalta que poder entrenar a l’Events CBIgualada és una gran responsabilitat i un orgull. L’abrerenc es mostra content i il·lusionat per afrontar aquest nou repte representant al Club Bàsquet Igualada i a la ciutat.

Pel que fa a l’equip, l’entrenador d’Abrera vol mantenir l’esperit competitiu d’aquestes darreres temporades i fer gaudir als espectadors de Les Comes.

A la banqueta l’acompanyarà l’entrenador ajudant Carlos Iglesias.

 

FER UN COMENTARI

*