Inici Què fem? Xerrada: ‘Educar avui en dia, és més difícil?’

Xerrada: ‘Educar avui en dia, és més difícil?’

COMPARTIR

”Educar avui en dia, és més difícil?”, aquest és el títol de la xerrada que la doctora en psicologia, Maria Jesús Comellas, durà a terme en el marc del cicle ‘El Cau al món’, que organitza l’Agrupament Escolta i Guia Josep Masclans de Vallbona d’Anoia, en motiu del seu 40è aniversari. La xerrada tindrà lloc aquest dissabte, dia 26 d’abril, a les 12 del migdia, a la Sala polivalent Jaume Calveras del municipi.

 

Comellas parlarà de la importància de l’educació en el lleure, com un dels pilars de l’educació integral de joves i infants. Ma Jesús Comellas  és doctora en Psicologia  amb experiència en totes les etapes educatives i és especialista  en orientació familiar i escolar. És professora titular del Departament de Pedagogia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona i directora del curs de postgrau Orientació i estratègies per al debat educatiu en el context familiar, de la UAB.  Així mateix, intervé en diversos mitjans de comunicació, on tracta sobre temes educatius. És autora de ‘Los hábitos de autonomía. Proceso de adquisición. Hitos evolutivos y metodología ‘(2001), ‘Adolescentes. Relaciones con los padres, las drogas, la sexualidad y el culto al cuerpo ‘(2005), ‘Escola de pares’ (2007), ‘Carta a una mestra’ (2008) i ‘Educar en la comunidad. Acompañando a la familia en el día a día ‘ (2009).

 

El cicle de Xerrades ‘El Cau al Món’

 

El cicle de xerrades  ‘El Cau al Món’ té com a objectiu compartir xerrades amb diferents personalitats destacades de la cultura del país, relacionant el paper de l’escoltisme amb aspectes clau de la societat actual.  Així es va parlar de l’educació en valors amb el pare Manel el passat 29 de març, d’educació amb la psicòloga i educadora, Maria Jesús Comellas , aquest dissabte 26 d’abril; i de país amb la membre de la junta nacional d’Òmnium Cultural, Elena Jiménez (31 de maig).

 

Una exposició fotogràfica i un sopar de cloenda

 

A banda d’aquest cicle de xerrades també s’està preparant una exposició fotogràfica dels 40 anys del Cau, a través de la qual es podrà repassar la història de l’entitat a amb una selecció d’imatges representatives d’aquestes quatre dècades;  El punt i final als actes de la celebració del 40è aniversari  el posarà un sopar de cloenda que comptarà amb moltes sorpreses.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*